Meditație pentru țară pe Muntele Ceahlău

Inspirăm adânc, ne concentrăm și ne proiectăm mental pe platoul din fața cabanei Dochia de pe masivul Ceahlău, acolo unde se află un megalit, o stâncă în formă de Broască Țestoasă. Ne așezăm între acest megalit în formă de Broască Țestoasă și un alt megalit în formă de Berbec.

29791539_1464978876965003_7307128140992120823_n

Megalitul Berbec are forme diferite în funcție de unghiul din care îl privești. Dacă îl privești dintr-un anumit unghi, arată ca un berbec care stă în fund precum un câine. Dacă îl privești din altă poziție, arată ca o odaliscă, o femeie culcată. Drept în spatele megalitului Berbec, se vede în depărtare Țestoasa.

Acești megaliți sunt încărcați cu energie precum niște cristale. Aici se simte puternic energia iubirii. Tot platoul acesta, unde se găsește acum campingul unde se întind corturile, a fost un spațiu sacru dedicat Energiei Mamei, Energiei Divine Feminine. Nu se trecea prin acest spațiu, accesul era interzis, pentru că spațiul era folosit pentru ritualuri și era Pământ Sfânt. În zilele noastre s-a făcut o cărare chiar prin mijlocul acestui platou, între megalitul Țestoasa și megalitul Berbec, pentru că oamenii nu își mai amintesc sacralitatea acestui loc. Ba mai mult, lângă Berbec este un coș de gunoi din care se revarsă adesea gunoaie. Aceasta este realitatea, o metaforă concretă care înfățișează atitudinea civilizației contemporane față de Mama Pământ.

11248068_709905679138997_1204339099202716035_n

Dar să ne întoarcem cu gândul în trecut, pe vremea când aici se făceau ritualuri, când aici se adunau șamanii. Șamanii sunt păstrătorii codurilor Pământului și sunt specializați să lucreze cu energiile Mamei Pământ și să ancoreze energiile înalte pe planetă. În vechime facilitau legătura între om și spirit, înainte de apariția religiilor. Ne așezăm și noi în acest cerc împreună cu ei și observăm că sunt șamani stelari, șamani pământeni și vindecători planetari. Vizualizăm acum acest cerc din vechime în care erau și șamani stelari.

Ne uităm în jur și vedem că pe acea vreme natura era tropicală. Ne așezăm umăr la umăr între Țestoasă și Berbec, formând un cerc. Ne conectăm la maeștrii înălțați care sunt protectorii Pământului și la strămoșii de vibrație înaltă din Civilizațiile Stelare Fondatoare.

An…ces…tral…!

An…ces…tral…!

Ne vom conecta de asemenea la Inelul de Ascensiune. Ne imaginăm Inelul de Ascensiune deasupra cercului nostru, deasupra Țestoasei, deasupra vârfului Toaca, care se află în apropiere. Inelul de Ascensiune e sus pe cer deasupra noastră și formează un cerc care cuprinde în interior Vârful Toaca și Broasca Țestoasă. Ne conectăm la el.

Lumina An…ces…tral…!

Lumina An…ces…tral…!

Simțim cum Inelul de Ascensiune, care este plin de energie, reflectă pe Pământ ca în oglindă energia sa și se formează un templu sacru de energie, un cerc ca în oglindă, cercul de pe pământ îl reflectă pe cel de deasupra, din cer.

Din interiorul muntelui Ceahlău ni se trimite un cristal bleu care se așează în interiorul cercului în care suntem așezați. Ne imaginăm cum acesta sclipește, emite energie și purifică toată zona cu energia sa de safir și cristalină incoloră diamantină. Simțim prezența noastră multidimensională. O putem de exemplu viziona ca forme geometrice cristaline de diverse culori.

29694570_1464980416964849_3554524418121255450_n

Ne vedem în meditație ca fiind șamani stelari. Mă văd ca om-pasăre având pene pe cap ridicate în sus, așa cum este coroana de pene la amerindieni. Venisem pe Pământ pentru a lucra cu aceste energii, pentru a le descărca, eram șaman stelar. Dacă avem astfel de sine, astfel de prezențe din alt timp, le invităm să vină alături de noi, să se așeze în cerc și să participe la ceremonie.

Vizualizăm cum se descarcă energia Inelului de Ascensiune și de asemenea energia bleu și se conectează la cristalele deja existente pe Ceahlău, cântând împreună cu ele.

12688072_811498322313065_2860113123189417853_n

Acum invităm megalitul Broasca Țestoasă în centrul cercului și îl vizualizăm. Este o stâncă de forma unei broaște țestoase, având pe carapace pământ și iarbă verde. Fiind camuflată astfel mulți oameni o trec cu vederea, nerealizând că este vorba de un megalit în formă de broască țestoasă. Pare o simplă piatră având pe ea iarbă și pământ.

Să ne gândim puțin la semnificația acestui simbol. Broasca Țestoasă este cel mai vechi simbol pentru Mama Pământ și ne amintește că noi trebuie să onorăm Pământul, că suntem copii Mamei Pământ, că trebuie să avem grijă de Pământ, să ne exprimam recunoștința față de Mama Pământ, să o păstrăm curată, să o iubim, să fim recunoscători, să ne creăm o casă frumoasă pe Pământ nu numai pentru noi, ci pentru toate ființele care locuiesc Pământul indiferent dacă sunt animale, plante, păduri, pietre. Indienii irochezi din nordul Americii credeau că sunt descendenții unei broaște țestoase. În culturile din Asia, broasca țestoasă este considerată a reprezenta echilibrul dintre Cer și Pământ și pilonii lumii terestre.

Vom folosi atributele Țestoasei în această meditație. Încă o dată, invităm în centru această energie a Broaștei Țestoase. Broasca Țestoasă vine și se așează în centrul cercului. Rămâne suspendată în centru ca un disc rotitor.

Ne gândim acum la energia Broaștei Țestoase care a purtat primul continent Pan Gaia în spate. Țestoasa este un simbol al pământului care s-a ridicat din ape și face legătura dintre elementul Pământ și elementul Apă. Dar în același timp este conectată cu energia broaștei țestoase cosmice, care are și energia galactică în ea. Broasca Țestoasă are o putere foarte mare de vindecare și regenerare. Țestoasa are capacitatea de a genera mulți pui și tot așa, ea are capacitatea de a găzdui multe tipuri de energii feminine.

Deci este energia Mamei Pământ, este energia Apei, este energia galactică a broaștei țestoase cosmice… Și ea poate invita toate tipurile de energie feminină. Imaginea Țestoasei arată acum ca o prismă, ca o hologramă care are foarte multe fațete și sclipește ca un curcubeu. Ne conectăm la ea. O întrebăm cum ne poate ajuta la această meditație. Ne concentrăm cu cel de-al treilea ochi la această prismă și ea sclipește și ne spune că poate trimite energie feminină de înaltă frecvență oriunde este nevoie în România, ca să ridice vibrația.

AIroquios Creation

Iată, în primul rând trimite o rază de lumină asemănătoare unui curcubeu la mânăstirea Curtea de Argeș, un loc minunat de mare vibrație spirituală, unde sunt înmormântați regii României, și acest lucru nu este întâmplător. La Curtea de Argeș există și o legendă, Legenda Meșterului Manole, care spune ca acesta a zidit-o pe soția sa Ana, în zidul mănăstirii.

Broasca Țestoasă orientează un mănunchi de raze ca un curcubeu conținând toate tipurile de energii feminine de înaltă frecvență spre Curtea de Argeș. Vom ajuta la acest transfer energetic folosind vocalize armonice.

rb

Observăm cum mănunchiul curcubeu de energii feminine de înaltă frecvență sparge acel zid în care era închisă Ana, ea reprezentând simbolul Femininului închis, reprimat, refulat, interzis. Ana care de fapt nu era moartă ci doar izolată, iese afară. Ea este vindecată și hrănită cu acele raze ale Broaștei Țestoase și își recapătă strălucirea.

14702220_10153955222292895_188652145360171139_n

Devine luminoasă, strălucitoare, puternică, renăscută ca o zeiță de aur.

Ana îl îmbrățișează pe Meșterul Manole. Energiile celor doi se unesc în mod armonios. Îi invităm pe amândoi în cercul nostru de pe platoul Ceahlău, în centru, de o parte și de alta a Broaștei Țestoase. Revedem deasupra cercului Inelului de Ascensiune care emite energie. Cristalul bleu din centru și Broasca Țestoasă continuă să emită energie înaltă. Invităm acum în cerc și energia Vârfului Toaca.

Deci prin Broasca Țestoasă avem reprezentate în cercul sacru toate tipurile de energii feminine, iar prin Vârful Toaca este adusă energia divină masculină, energia masculină solară. Cele două energii se alătură, la fel ca Meșterul Manole și Ana.

001

Vom medita acum pentru vindecarea noastră personală. Suntem așezați în jurul lor cu palmele deschise și mâinile întinse și vizualizăm în mâna noastră stângă un glob de energie feminină cu lumină argintie ca luna și în spatele umărului stâng stă mama noastră biologică, bunica biologică, străbunica biologică și tot neamul nostru feminin; observăm cum acest glob de energie feminină din mâna stângă se învârte și cum tot neamul nostru ia parte la această ceremonie.

003

În mâna dreaptă, ținem un glob de energie masculină solară, iar în spatele umărului drept este tatăl nostru biologic, în spatele lui bunicul biologic, apoi străbunicul biologic și toată linia paternă… un șir lung de strămoși prezenți la această ceremonie.

Cristalul din centru vibrează și cântă, Țestoasa cântă și se învârte și la fel cântă și se învârte și Vârful Toaca. Meșterul Manole și Ana se sărută.

011

Apropiem cele două mâini în dreptul inimii și unim cele două sfere incandescente, de lumină lunară și solară. Masculinul și Femininul se unesc în dreptul inimii noastre, într-un singur glob de lumină. Acest glob are în el energia neamului nostru biologic și îl suflăm în mijlocul cercului, unde este inserat în coloana de lumină care s-a format în centru.

Invoc lumina Cristului lăuntric. Sunt un canal curat și perfect. Lumina îmi este călăuză!

Invoc lumina Cristului lăuntric. Sunt un canal curat și perfect. Lumina îmi este călăuză!

Invoc lumina Cristului lăuntric. Sunt un canal curat și perfect. Lumina îmi este călăuză!

Spirit Ancestral, Spirit Ancestral, Spirit Ancestral al strămoșilor aliniați în lumină, curățați acum Arborele nostru Ancestral!

Lumina An…ces…tral…!

Lumina An…ces…tral…!

Masculinul și Femininul personal sunt reprezentate de cele două sfere de lumină. Linia noastră maternă și linia noastră paternă sunt îmbinate acum în mod sacru în centrul acestei coloane de lumină. Și vizualizăm cum se face această curățare la nivelul arborelui nostru personal…

002

Lumina An…ces…tral…!

Vom continua acum vindecarea la nivel de țară. Femininul și Masculinul Național sunt simbolizate de Ana și Manole.

Broasca Țestoasă, Broasca Țestoasă, Broasca Țestoasă, de pe Ceahlău!

Energia Vârfului Toaca, Energia Vârfului Toaca, Energia Vârfului Toaca de pe muntele Ceahlău!

Vizualizăm acum cum se formează MERKABA din uniunea sacră a celor două piramide, cea Feminină și cea Masculină, care se întrepătrund. Este piramida de deasupra muntelui care devine vizibilă de Ziua Muntelui pe 6 august și piramida din interiorul muntelui care nu se vede cu ochiul liber. Broasca Țestoasă ajută, pentru ca ea este interfața dintre cele două planuri, cel ceresc și cel pământesc. Tetraedrul Cer și tetraedrul Pământ se unesc și se formează MERKABA Uniunii Sacre dintre Masculin și Feminin!

Vindecare ancestrală, vindecare ancestrală, vindecare ancestrală pentru România!

Vindecare ancestrală, vindecare ancestrală, vindecare ancestrală pentru România!

Iubire, iubire, iubire!

Lumina străbunilor buni, lumina străbunilor buni, lumina străbunilor buni! (buni adică aliniați în lumină), străbunii noștrii stelari, străbunii galactici, străbunii ascensionați, sinele noastre ascensionate și urmașii noștri!

Lumina An…ces… tral…!

E ca un cerc de lumină: vindecare, vindecare, vindecare pentru țară.

Și vedem cum cristalul din centrul cercului nostru își mărește lumina și strălucirea devenind ca un soare:

Soare………….

Soare…………..

An…ces… tral…!

Toți străbunii stelari se bucură și aplaudă. Mulțumim, îi primim în inimile noastre și ne amintim că suntem una cu ei. Le primim energiile, le descărcăm în ADN-ul nostru, lăsam să se descarce în noi și în rețeaua cristalină a Pământului structurile cristaline ale strămoșilor noștri aliniați în lumină.

Chemăm vindecarea liniei ancestrale naționale. Vedem cum Manole și Ana se îmbrățișează și se sărută în totală uniune și în totală iertare. Și această energie radiază de pe platoul Ceahlău către toată țara, ca o mandala solară care trimite raze. Se formează unde de cristal auriu și argintiu care reverberează  și se transmit peste întreaga Românie. E ca un cântec care schimbă vibrația țării.

Lumina An… ces… tral…!

Soarele! Soarele! Soarele!

Vedem cum Țara noastră România este inundată de această lumină de cristal.

Și chiar așa și este. Amin!

1 gând despre „Meditație pentru țară pe Muntele Ceahlău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close