Sfinxul de la Cetățuia Argeș și o meditație cu el

106

În primul rând vreau să arăt că acest Sfinx face parte din categoria pietrelor echilibrate precar din Cultura Megalitică (Balancing Stones în engleză). Este uimitor cum după atâtea mii de ani, capul Sfinxului susținut precar de un gât subțire, încă nu s-a prăbușit. Până în prezent s-au făcut filmări splendide cu drona, dar acestea nu s-au concentrat pe Sfinx (vedere frontală, din părți și din spate) și pe gâtul lui, cum ar fi necesar ca să avem o înțelegere mai completă a sa. Este un megalit de o inestimabilă valoare, ceea ce veți înțelege mai bine comparându-l cu fotografiile care vor urma.

Iată câteva exemple de Balancing Stones din Bulgaria, unde descendenții tracilor deja fac ritualuri trace de conectare la Spirit. Au fost făcute inițial ca un fel de teatru ca să atragă turiștii, dar treptat au pus pasiune și suflet în ele și au început să le facă așa cum trebuie, a început să curgă Divinul prin ele:

24799679_312172932630875_6826540422534924668_o
în Spania poza
The-Kummakivi-Balancing-Rock
în Finlanda
7c pyramid rock
În America de Nord
36851073_298053654071405_6348991300292837376_n
în Peru
Golden Rock
în Burma

Pozele de mai sus sunt sunt din India.

Mai sus, din Africa de Sud.

Mai sus, în Colorado SUA

Mai sus, Sfinx din regiunea Țara Zmeilor din Belogradchik, Bulgaria.

Dar avem zmei și la noi:

3
Ignis, Maramureș

Iată la ce scară e răspândit fenomenul!

……………………..

106
Cetățuia Argeș

În continuare m-am conectat la Sfinxul de la Cetățuia Argeș. Întreb ce e cu acest sfinx și de ce am amețit când m-am conectat la el. Răspunsul este că Sfinxul e ca un pupitru de comandă, e ca la telefoane, unde ai fire, cum erau centralele telefonice… și vin fire din mai multe locuri într-o centrală, unde se întâlnesc. Am văzut că Sfinxul nu e numai ce se vede deasupra, ci e ca vârful de la un iceberg, adică pe dedesubt e conectat la fire de lumină și energie de dedesubt.

Scopul e de conectare la Dumnezeu, la Marele Soare Central, la energia din stele. Totul e coordonat inteligent, e ca și cum ce creează el e ordine, e coordonare, aduce la un numitor comun, e centralizare, ca spițele care merg în centru într-o roată.

Și este conectat la energia Tatălui din Soare, care este descărcată și diseminată și preluată de ființe din 2D din energie telurică, care sunt din alt tărâm, alt regat, altfel de energie, dar este preponderent un rol de transmutare, rolul Sfinxului.

De ce am amețit când m-am conectat la acest Sfinx când am fost acolo? Aveam această senzație de rotire, de alunecare spre stânga… de vortex. Dacă s-ar măsura energia deasupra Sfinxului, cred că ar ieși un vârtej care ar semăna cu o svastică… arată ca o svastică, e un simbol solar.

Meditația care se dă aici la Sfinx, e că poți să lărgești această svastică, adică acest simbol solar, cât poți, deasupra întregii țări, România.

Informația e că rețeaua este activă în munți dar când se termină munții, devine mult mai puțin puternică, își pierde din putere și există doar așa, niște linii subterane mai fine decât acestea din munți. Cumva sunt proiecții ca o emisie care e proiectată până se ajunge la alte locuri sacre, dar energia din afara munților nu este atât de puternică și tocmai de aceea, dacă lărgim mental emiterea acestei energii solare înspre dreapta, vortexul acesta sau cum îi putem spune… Seamănă cu o svastică inversă. (Mai precis zvastica a întors pe dos Simbolul Solar).

Spunem: Simbolul solar, simbolul solar, simbolul solar să fie acum lărgit peste întreaga Românie și peste întregul teritoriu al tracilor…

Vedem că mai există puncte de releu, care vor prelua și duce mai departe această energie, de la zona Sfinxului de la Cetățuia Argeș. Și în alți munți mai sunt, peste câmpii, peste… până în Dobrogea.

Ce frumos e! E senzație de bine, eu văd așa prin Dobrogea, dar văd o lună, așa un masiv montan cu lună în spate și mi-am dat seama că e noapte acum, deci e normal să fie lună…

Soarele și luna împletesc cununa… întotdeauna… în inima mea.

Simbolul solar, simbolul solar, simbolul solar să fie acum lărgit peste întreaga Românie și peste întregul teritoriu al tracilor…

Simbolul solar, simbolul solar, simbolul solar să fie acum lărgit peste întreaga Românie și peste întregul teritoriu al tracilor…

La câteva luni după ce am văzut simbolul în lectura askashică, am descoperit că simbolul există în mișcarea Falun Gong din China… care are și Yin și Yang…. Soarele și Luna din meditație!

-951

Și așa-zisa sfoară din jurul Soarelui Dacic este și ea unirea sacră dintre masculin și feminin:

IMG_4762_zps92yz648r

Și simțim odată ce se face această activare, că este pace și iubire pentru România. Și e ca și cum, prin această călătorie la Cetățuia, facem o lucrare pentru țară, activăm iubirea de țară în noi și la români în general, în România în general.

Iată cât de important e spiritul strămoșilor care au trăit aici, pentru că toți cei care au trăit aici, chiar dacă nu erau din specia lui Adam actuală și erau mai vechi… Spiritul lor s-a îmbibat în acest pământ și au devenit una cu pământul și l-a sacralizat și mai mult, prin iubire, iubire completă, necondiționată, pentru că ei s-au dăruit acestui pământ, au devenit una cu pământul, și aceasta la toate nivelele. Nu e vorba doar de putrezirea corpului fizic și de topire în elementele pământului, de a deveni una cu pământul în acest sens, ci…

Sufletul lor s-a îmbibat în pământ, s-a contopit cu pământul, și astfel uriașii ne-au devenit strămoși! (Despre strămoșii uriași am vorbit într-un articol anterior.  https://spiritdacic.blog/2018/07/29/1461/ )

……………………..

Lucrând cu regresiile spirituale putem învăța să ne conectăm la Spirit. Nici nu mai e nevoie să mergem în alte vieți, odată ce am învățat să ne conectăm la Soarele Interior.

………………………

Interesant:

http://www.national.ro/dezvaluiri/romania-mea/cetateni-loc-de-inscaunare-a-domnitorilor-castei-io-158164.html/

Între timp am aflat că Sfinxul Masculin din acest articol a avut până în perioada interbelică din secolul XX și o stâncă rotundă feminină lângă el, care s-a prăbușit sau a fost distrusă intenționat… Iată dovada fotografică:

1-cetateni-maica-mare

Pare a fi o altă stâncă lipită de el. Mai jos se vede culoarea diferită în partea care a fost lipită! Cu riscul de a aliena cititorii bisericoși, nu ne putem abține să nu remarcăm cum Biserica patriarhală a dat afară încă odată Femininul și a luat în posesie Sfinxul. Vedeți și voi cum arată, cu placa aceea și crucea pe cap….

106

4 gânduri despre „Sfinxul de la Cetățuia Argeș și o meditație cu el

 1. Ce semnifica starea de ameteala in apropierea acestui Sfinx?

  Apreciază

  1. E din cauza energiei care se rotește… dacă ești sensibil te prinde și te rotește.

   Apreciază

 2. Jos in vale chiar este o zvastica pe o piatra ….

  Apreciază

  1. Nu știam asta. Informațiiile au fost primite în meditație…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close