Cum să scapi de stafii – o soluție neașteptată!

Subiectul stafiilor și al locurilor bântuite a fascinat oamenii de mii de ani. Abundă internetul și televiziunea de filmulețe pe această temă. Posibilitățile de marketing ale temei au fost exploatate la maxim în turism, s-au creat chiar parcuri tematice cu stafii… Atunci de ce am mai scrie despre asta? Ce ar mai fi nou de spus?

Ar mai fi câteva aspecte interesante…

Începem cu începutul. Ce este o stafie? Definiția clasică spune că stafia este sufletul cuiva decedat, care nu a terminat tranziția în dimensiunile superioare și a rămas prins între lumi. Fenomenul locurilor bântuite se poate și măsura cu aparatură – electro-magnetismul, temperatura, radiațiile, lumina etc… Numite anomalii. Se schimbă temperatura și de obicei se face frig. Apare ectopasmă în poze, care se poate și filma.

De obicei într-un loc bântuit se repetă același scenariu – un bătrân coboară scara, apoi urcă scara. O femeie merge  pe un anumit traseu și se așează în balansoar. Dacă în locul respectiv s-au petrecut lucruri dramatice cum ar fi o crimă, poate apărea  un bărbat cu un topor, care trece prin ușă. Scenariul se repetă ca o placă stricată, iar și iar. Simți cum ți se contractă stomacul, transpiri de groază și te trec fiori. Brrrrrrr…………..

Dar se pare că în majoritatea cazurilor ne confruntăm de fapt doar cu o întipărire energetică în rețeaua cristalină a Pământului. Pământul este dotat cu o rețea care interacționează cu conștiința umană. De asta planeta va ascensiona numai odată cu omul. Conștiința umană și cea planetară sunt întrețesute. În anumite condiții, rețeaua cristalină este ca un aparat de înregistrare. Acest lucru acționează și spre bine, și spre rău. De exemplu un loc unde a fost multă iubire și rugăciune către Dumnezeu, devine portal de lumină. Unde nu…

Aceste imprimări au chiar un anumit grad de inteligență, și pot dialoga cu tine la un nivel de bază. Informația multidimensională stocată în grida Pământului are o inteligență cuantică și poate conversa cu tine… dar va fi o conversație foarte limitată. De exemplu o persoană îndurerată de pierderea cuiva drag ar putea apela la un clarvăzător ca să comunica cu „stafia” respectivă, și va primi răspunsuri la întrebări. Dar răspunsurile primite se vor limita la ceea ce cunoștea persoana în momentul morții, pentru că se accesează numai aceste întipăriri energetice în rețeaua Pământului.

Ca să „scapi de stafii”, adu în locul bântuit o energie care este mai înaltă și mai puternică decât cea a bântuirii. Kryon recomandă să se ducă acolo doi îndrăgostiți care să facă dragoste.

sacred union

O astfel de unire Masculin – Feminin va genera o a treia energie atât de puternică și de sacră, încât negativitatea va fi dispersată. Se vor auzi coruri de îngeri și va ploua cu trandafiri! Unirea în iubire a celor doi va genera o energie sfântă atât de puternică, încât se va vaporiza pur și simplu negativitatea!

De fapt, stafiile nu sunt suflete, ci reminiscențe ale personalității. Cu timpul, acestea își pierd energia și dispar (în funcție de câtă energie a fost investită în personalitatea respectivă) pentru că nu mai are cine să le alimenteze cu energie. Orice manifestare energetică sub o anumită formă (inclusiv „astrală”) se disipă și se transmută într-altă formă dacă nu mai este alimentată cu tipul de energie cu care se hrănește forma inițială.

(Kryon nu se referă la sex, ci la unirea în iubire, inclusiv sexuală, a unor oameni care se iubesc profund unul pe altul. Dacă iubirea celor doi nu este pură, se poate crea un portal către astralul inferior).

Idei din cartea Efectul Gaia și Conștiința Omenirii, de Monica Muranyi

 

 

Categorii Articole în românăEtichete , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close