Despre liniile temporale paralele

În cartea sa Atlantida și Lemuria (2015), Tom Moore expune câteva idei interesante despre liniile temporale paralele:

Se pare că liniile temporale s-au creat/divizat după principiile Geometriei Sacre. Autorul spune că fiecare fragment de suflet are 12 vieți paralele simultane pe Pământ, în 12 linii temporale paralele.

Fiecare din noi are 12 ipostaze care funcționează pe frecvențe diferite. Ne putem imagina 12 matrici. Liniile temporale se divid în 4 sferturi și apoi se subdivid în două, din care o parte va avea frecvență joasă și cealaltă parte frecvență înaltă. Este ca un evantai de frecvențe care merg de la cele joase la cele înalte. A douăsprezecea linie temporală nu este fizică și este considerată viața perfectă a sufletului.

Să spunem de exemplu că noi am fi situați undeva pe la mijloc pe această scară de frecvențe, undeva pe la nivelul 6. Sub noi vor exista versiuni ale noastre care trăiesc vieți mai dure (mai grele) la frecvențe mai joase, și deasupra noastră sunt versiuni ale noastre care trăiesc la frecvențe mai înalte.

Tom Moore exemplifică povestind despre el însuși, despre versiunile sale din diverse linii temporale.

El spune că de la linia 1 la linia temporală 8, el a urmat Facultatea de Business Administration la Universitatea din Texas, devenind expert în domeniul financiar. Dar de la linia temporală 9 în sus, a absolvit Filologia și a devenit scriitor de Science Fiction, ajungând să scrie cărți spirituale.

De la linia temporală 1 la linia 8 s-a înscris la Școala Militară și a petrecut doi ani în armată ca să aibă cu ce să își plătească studiile universitare. Dar în liniile temporale superioare el nu s-a mai înscris la Școala Militară și nu mai există Războiul din Vietnam, pentru că neînțelegerile din zona Vietnamului au fost rezolvate fără conflict militar.

În liniile temporale de jos s-a căsătorit cu iubita sa din liceu care l-a părăsit când el se afla la luptă în Corea de Sud, fugind cu alt bărbat. În liniile temporale superioare el s-a căsătorit tot cu iubita din liceu de care a divorțat, apoi s-a căsătorit cu soția actuală, cu care a făcut copii. În liniile temporale de la 1 la 4 el nu se înțelege prea bine nici cu a doua nevastă și divorțează din nou, dar de la liniile 5 la 8 ei reușesc să își armonizeze relația de cuplu și rămân împreună fericiți.

În anul 2005 scriitorul a făcut infarct dar a fost salvat la timp și apoi și-a restabilit sănătatea. Nu așa stau lucrurile în liniile temporale de la 1 la 4, unde infarctul s-a soldat prin deces.

Se pare că această metodă de diviziune în linii temporale de frecvență diferită este folosită de către suflet pentru a avea cât mai multe experiențe în același timp.

Schema explicată de Tom Moore se referă la experiențele unui singur fragment de suflet. Dacă ne gândim în cât de multe fragmente se divide și subdivide sufletul, oare nu ajungem aproape de infinit, ca în Spirala lui Fibonacci?

Despre divizarea și fragmentarea sufletului găsim mai multe în cartea lui Sal Rachele, Integrarea sufletului.

Categorii Articole în românăEtichete , , , , , ,

6 gânduri despre „Despre liniile temporale paralele

   1. Dincolo de prismă e întregul.

    Apreciază

  1. Fiecare fațetă, parte din întreg.

   Apreciază

   1. Este. Căutăm fațete. Căutăm întregul? ☺

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close