Dolores Cannon despre Imprinturile din Cronica Akashică

Dolores Cannon
Dolores Cannon

Dolores Cannon (1931-2014) a fost o deschizătoare de drumuri în domeniul regresiei spirituale. Și-a dezvoltat o tehnică proprie de terapie prin hipnoză regresivă. În cei peste 45 de ani de practică a tratat mii de oameni, uneori cu rezultate incredibile (vindecarea de boli considerate incurabile). A scris 18 cărți în care a pus cap la cap informații pe diverse teme, extrase din comunicarea cu Sinele Înalt al pacienților.

Informațiile de mai jos au fost traduse și repovestite din cartea Viața de Dincolo a lui Dolores, în care terapeuta arată că multe din viețile trecute accesate în regresii pot fi de fapt imprinturi (imprimări) în suflet ale vieților trăite de alte persoane, luate din Arhiva Akashică.

Asta ar explica de ce există atâtea Cleopatre și atâția Napoleoni… ha ha!

…..

Dolores: Ai avut multe vieți pe planeta Pământ?

Pacientul: Aceasta este prima încarnare fizică pe această planetă. Dar mai am imprimări (imprinturi) cu multe vieți pământene. Asta e prima încarnare fizică pe Pământ.

(Ce vroia să spună pacientul? Eram total luată prin surprindere, pentru că lucram cu omul ăsta de mai multă vreme, și deja accesasem patru vieți care se petrecuseră în mod clar pe Pământ. Cum adică nu mai avea vieți pe Pământ? Atunci ce am făcut noi în sesiunile anterioare?)

Dolores: Atunci viețile pe care le-am accesat împreună nu sunt reale?

Pacientul: Sunt imprinturi, nu sunt încarnări fizice reale. Poți să iei din Arhiva Akashică înregistrările vieților altor persoane și să îți fie întipărite în suflet, și atunci experiența respectivă devine a ta.

Dolores: Și cum distingi care viață e reală și care e un imprint?

Pacientul: Nu poți să faci diferența. Se simte ca și cum ar fi viața ta. Toate emoțiile, toate trăirile, sentimentele, amintirile… totul se simte ca fiind al tău. Ești complet absorbit de ele, ca și cum ar fi ale tale. Astfel poți accesa experiența a sute sau mii de ani trăiți pe o planetă, fără să te fi încarnat vreodată acolo.

Dolores: Și care e scopul acestor imprinturi?

Pacientul: Imprintul te pregătește pentru o încarnare reală, altfel nu ai putea deloc să faci față, fără experiență. De exemplu dacă te încarnezi ca general, vei avea imprinturi cu vieți de strateg militar. Dacă vrei să te încarnezi ca să fii lider, vei avea imprinturi cu una sau mai multe vieți de lider etc… Uneori dacă ai de învățat ceva greu, ai nevoie să fii pregătit, altfel dezarmonia pe care trebuie să o filtrezi în procesul de învățare va fi prea mare și nu vrei face față, te va doborî și nu vei mai învăța nimic.

Dolores: E ca și cum ai împrumuta cărți dintr-o bibliotecă, numai că aici cărțile sunt vieți trăite de alții! Înțeleg!

Pacientul: Exact! Nu există limite pentru numărul de persoane care își pot face o imprimare cu o viață din Arhiva Akashică. Mii de oameni pot avea o imprimare cu aceeași viață! După ce mori înregistrarea cu viața ta merge în Arhiva Akashică și poate fi și ea, la rândul ei, imprimată la alți oameni.

(Nota lui Spirit Dacic: În anumite perioade ale istoriei planetare numeroase persoane primesc imprinturi pe o anumită temă. De exemplu acum, când este necesară vindecarea traumei Femininului la nivel personal și planetar, mii de femei au primit imprinturi cu Viața Mariei Magdalena… pentru că această rană trebuie vindecată!)

New Picture

Categorii Incursiuni AkashiceEtichete , , , , , ,

2 gânduri despre „Dolores Cannon despre Imprinturile din Cronica Akashică

  1. Minunata explicație! Am cautat cărți de ea acum ceva vreme și am găsit doar în engleza. E fascinant ce descopera

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close