Arcturienii despre exploziile nucleare

Care sunt efectele unei explozii nucleare asupra sufletului?

Iată ce spun maeștrii arcturieni:

Întrebare: Am vrea să știm mai multe despre expunerea la radiații pe o perioadă lungă de timp.

Răspuns: Sunt foarte dăunătoare, dar nu e același lucru ca atunci când ești expus la șocul propriu-zis al exploziei. În cazul expunerii prelungite are loc o eliberare treptată a particulelor care te poate îmbolnăvi de leucemie și te poate omorî. La nivelul sufletului, așa ceva se poate procesa. Eu vorbesc despre nanosecunda exploziei și descărcarea instantanee de energie atomică. Există un pericol real pentru această dimensiune din cauza unor astfel de explozii. Expunerea înceată nu are efect de ștergere. Există mai multe feluri de antidot pe care această planetă le va descoperi, pentru boala radiației și pentru curățarea mediului înconjurător.

Întrebare: Explozia propriu-zisă ne poate anihila esența?

Răspuns: Da, sau în cel mai bun caz o dă înapoi considerabil. Imaginați-vă că urcați pe scara evoluției și deodată sunteți aruncați înapoi ca specie și ca suflet. Se închid contactele cu alte dimensiuni și coridoarele.

Întrebare: Se poate împiedica închiderea dimensiunilor din cauza exploziilor nucleare?

Răspuns: Din cauza asta s-au grăbit atâția extratereștri să vină aici. Din cauza asta sunt disponibili atâția maeștri ca Sananda și Arhanghelul Mihail. Trebuie să educăm oamenii, pentru că merg pe un drum periculos care are ramificații spirituale grave. În încarnările voastre e posibil să fi făcut ceva greșit și a trebuit să faceți față lecțiilor karmice. Imaginați-vă karma care însoțește declanșarea unei bombe nucleare! Vă puteți imagina așa ceva? O asemenea karmă nu se curăță probabil nici într-o mie de vieți.

Există modalități de protejare și de prevenire a stricăciunilor, sau de reparare a lor până la un anumit punct. Există mulți factori necunoscuți când ne apropiem de ideea anihilării sufletului. Putem compara asta cu ideea de prăbușire a unei stele în antimaterie. Prin experimentarea unei explozii nucleare poți intra într-o confuzie totală; are loc o dezagregare haotică a celulelor tale (nu numai celulele corpului fizic, ci și celulele gândului). Amintiți-vă – am spus că gândul este esența voastră. Gândurile se pot dispersa. Cum se vor mai asambla ele într-un întreg organizat și coerent? Închipuiți-vă un borcan plin cu nisip, care are un strat de sare în vârf. Mai rămâne sarea deasupra dacă zgâlțâi borcanul? Nu mai rămâne. De câte ori trebuie să zgâlțâi borcanul ca să faci sarea să se ridice din nou? Are cineva vreo idee?

Spiritul vostru s-a manifestat pe această planetă. Imaginați-vă că energia voastră este ca sarea din borcan. Apoi sunteți expuși bombei și structurile voastre se amestecă și intră în confuzie totală. Este o analogie destul de exactă.

Nu spun că veți fi expuși personal la radiațiile bombelor nucleare. Spun doar că există pericolul unor astfel de explozii. Asta explică de ce noi și atâția alți extratereștri am venit aici, la planeta voastră. Pentru că voi nu știți cu ce vă jucați și ce efecte poate să aibă joaca voastră. Bombele mari produc o descărcare de energie uriașă. Pământul poate absorbi cea mai mare parte a energiei din bombele mici. Îi vine foarte greu să facă asta, dar o poate face. Bombele mari propagă unde de șoc uriașe prin dimensiuni. Există coridoare deschise între dimensiuni. Acestea se pot închide. Ce se întâmplă dacă se închid coridoarele? Ce se întâmplă cu evoluția vieții?

Ne aflăm într-o fază de expansiune a universului. După calculele noastre am ajuns cam la o treime din ciclul de expansiune – aproximativ 11,8 miliarde de ani. Profesorii noștri ne spun că atunci când are loc acest tip de distrugere nucleară fără protecție, este posibil ca în ciclul acesta de expansiune să nu mai reușești să recuperezi avansul pierdut (până la colapsul final)! Abia în ciclul următor de expansiune, de 30 de miliarde de ani, va putea sarea din vârful borcanului să se reformuleze. Nu vă recomand o asemenea amânare.

Întrebare: Ce s-a întâmplat cu oamenii de la Hiroșima?

Răspuns: Unii au primit compensații speciale. Unii au beneficiat de intervențiile îngerilor care erau acolo să îi salveze. Dar cea mai mare parte din victime au fost anihilate. Nu au existat suficiente resurse ca să salvăm mai mulți. Vă imaginați ce karmă au acum cei care au declanșat bomba.

Întrebare: Ajutați-ne să înțelegem efectul deflagrației nucleare asupra dimensiunilor a patra și a cincea.

Răspuns: „Ce e sus e și jos”. Vine un val masiv de distrugere care distruge coridoarele dintre dimensiuni și chiar dimensiunile, care distruge toată munca făcută în decurs de eoni. Sunt afectate coridoarele timpului și continuumul spațiu-timp. Toate dimensiunile sunt interconectate. Credeți poate că dacă vă înălțați în dimensiunea a cincea, dimensiunea a treia nu mai are nici un rost. Pentru mulți oameni asta poate fi adevărat. În realitate dimensiunea a treia afectează dimensiunea a cincea. Distrugerea de aici produce un val de haos care nu afectează numai dimensiunea a treia. Dimensiunile sunt întrețesute.

Noi suntem destul de departe de voi ca să nu fim afectați. Am văzut planete întregi care s-au autodistrus. Am fost martori și la o intervenție spirituală. În urma unor asemenea conflagrații vă puteți pierde liberul arbitru. Profesorii care supraveghează dezvoltarea Pământului pot fi implicați karmic fiindcă au ratat prevenirea acestor distrugeri. O conflagrație destul de mare poate crea haos pe roata karmică. Multe ființe sunt atașate în roata karmică prin ciclul reîncarnărilor. Multe ființe evoluate, din dimensiunile superioare, lucrează cu ființele mai mici, ca să le ajute să evolueze. Această colaborare se poate întrerupe brusc atunci când are loc o deflagrație.

Învățături din Triunghiul Sacru, de David K. Miller, Editura Floarea Vieții, 2013

Mai multe informații pe această temă găsiți la:

http://grupul-de-40.org/despre-noi/grupul-de-40-in-romania

Categorii Articole în românăEtichete , , , , , , , , ,

9 gânduri despre „Arcturienii despre exploziile nucleare

 1. Un lucru mi se pare mie în esență adevăr. Nu mai știu cine spunea că nimic nu se pierde , totul se transformă. În esență toate vin de la Dumnezeu și la Dumnezeu toate se întorc.

  Apreciază

 2. Cert este că extratereștrii au intervenit de multe ori pentru a dezamorsa bombe nucleare și a preveni conflicte nucleare… deci trebuie să fie adevăr… că afectează țesătura universului.

  Apreciază

 3. Afectează, dacă, țesătura creației. Pe Dumnezeu, Izvorul, nu are ce să-l afecteze. Cunosc persoană care știe cum se poate neutralizează radiațiile. Extratereștrii ne aburesc și dl Miller își vinde cartea prin voi. De la voi la Scientologi nu mai este decât un pas.
  Trezește-te!

  Apreciază

  1. Sunt fel și fel de extratereștri… Și nu ne aburesc toți. Depinde de la ce nivel vin.

   Apreciază

   1. Trezește-te! Îți spun. Deoarece te simpatizez și iți datorez o faptă bună. Faci cum crezi.

    Apreciază

 4. Mulțumesc pentru sfat și simpatie. Dar la nivel personal tot ce am reușit să aplic și a dat roade a fost primit prin filiera arcturiană… mai mult prin Sal Rachele decât David Miller. Iar iubirea familiei stelare o simt în inimă, nu mă pot dezice de ea și de cine sunt. Vorbim de strămoși… dar ei suntem noi la nivel înalt. Vorbim de reconectarea la strămoși… dar e reconectarea la noi înșine de la nivel înalt. E reamintirea a ce suntem. Noi suntem ei.
  Nu înțeleg ce vrei să spui cu trezirea. Nu sunt sectantă, nici nu prea particip la meditații, din păcate. Trec prin filtru tot ce citesc.

  Eu cred că nu toată lumea e la fel. Unii se conectează mai bine cu energia îngerilor, alții cu energia creștină, alții cu energia din India și Tibet, alții cu energia șamanică, alții cu energia maeștrilor ascensionați, alții cu energia extratereștrilor de lumină…. Am remarcat un fenomen interesant la „Spirituali”. O mare parte din ei au blocaje când e vorba de extratereștri, respingând apriori tot ce vine de la ei. În majoritatea cazurilor acest lucru se datorează unor experiențe traumatizante cu extratereștrii negativi în alte vieți, sau cantonării în paradigma creștină, care nu include spiritualitatea galactică.

  În ultimă instanță, fiecare are dreptul să facă ce vrea și ce simte…
  Din punctul meu de vedere, Trezirea include numaidecât revenirea în galaxie. Nu vom mai putea trăi izolați.

  Apreciat de 1 persoană

 5. La trezire când mă refer este despre conectarea directă la Izvor. Acolo unde adevărul este pur. Unde mintea și egoul nu mai au acces. Deabia acolo suntem protejați de iluzii și Spirit poate să își preia integral vehicolul.
  Mă bucur să aflu că filtrezi informațiile.
  Puterea de discernământ este foarte importantă căci putem observa la timp dacă am intrat intr-o capcană și putem face repede stânga împrejur. ☺

  Apreciază

  1. Acuma înțeleg ce vroiai să spui prin Trezire.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Mă bucur tare mult.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close