Cum poți folosi Merkaba într-o regresie

Cuvântul Merkaba (sau Merkavah) se întâlnește în ebraica veche și în Egiptul antic și înseamnă trăsură, un mod de transport comun în antichitate și nu numai atunci. Imaginea trăsurii a fost folosită adeseori în antichitate în vizualizările referitoare la călătoria între dimensiuni.

Așa cum am mai arătat și în alte articole și în meditații, atunci când faci o regresie în alte vieți vei apela în mod inevitabil la vizualizări și la simboluri. Teoretic vorbind, ai putea folosi în mod simbolic orice imagine relevantă pentru tine, dar există anumite simboluri sacre care au o putere arcană ieșită din comun și de aceea sunt de preferat. Unul din aceste simboluri este Merkaba.

Omul care a readus acest simbol în atenția omenirii contemporane este Drunvalo Melchizedek, în cartea Floarea Vieții un secret străvechi, publicată în anul 2000. Drunvalo vorbește în carte despre Merkaba și în volumul 2 al cărții aduce tehnici complicate de activare a Merkabei, pe care trebuie să ai o voință și o disciplină de fier ca să le aplici cu folos.

Ce este Merkaba? Este corpul de lumină al omului, care poate fi activat și dezvoltat într-o anumită măsură prin tehnicile lui Drunvalo. Și aici intervin criticii (de exemplu Fondatorii din cărțile lui Sal Rachele), care spun că procesul de activare Merkaba nu trebuie forțat pentru că el se întâmplă natural, odată cu evoluția spirituală a omului (spun ei că dacă forțezi procesul te porți arde ca de la o suprasarcină electrică)… Dar lucrând cu Merkaba evoluezi oricum, pentru că Merkaba și evoluția se influențează una pe alta… îți crește viteza de rotație și inerent vibrația.

Probabil că aceste informații sunt foarte cunoscute pentru mulți cititori, dar este posibil să fie noi pentru unii… Cum arată Merkaba?

Este formată din două piramide: Tetraedrul Cer (Masculin) și Tetraedrul Pământ (Feminin) care se întrepătrund, și arată ca un OZN atunci când se rotește.

Este forma perfectă pentru călătoria interdimensională. Și bineînțeles, OZN-urile au formă de Merkaba.

Cum putem folosi Merkaba într-o regresie? O putem vizualiza în jurul nostru și o putem activa ca să ne asigure protecție. O putem vizualiza în jurul nostru ca o sferă de lumină aurie sau o piramidă, și o putem programa să ne apere de multe lucruri și să ne ajute în călătorie. Este o protecție minunată și puternică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close