EU SUNT CEL CE AM FOST! EU SUNT CEL CE SUNT! EU SUNT CEL CE VOI FI!

De ce am accesa informațiile din alte vieți? De ce le-am citi? La ce ar folosi asta? Majoritatea oamenilor cu preocupare pentru spiritualitate evită să facă regresii. Nu vreau să mă risipesc! este răspunsul standard.

De fapt noi primim informații tot timpul de la viețile trecute, de la viețile viitoare, și din alte dimensiuni. Dar aceste informații nu sunt „Bune” de multe ori… adică ne afectează negativ. Ori dacă am vrea, le-am putem corecta, mai precis am putea corecta modul în care ne afectează ele.

Cu cât ne conectăm mai mult la alte aspecte ale noastre, din viețile 3D și din viețile din dimensiunile înalte, se poate construi un canal mai bun de comunicare la Sinele Înalt. Sinele Înalt, la care majoritatea oamenilor de pe Pământ nu se conectează niciodată, este acel sine care este conectat direct la sufletul nostru. Sufletul se află într-o călătorie și manifestă diferite vieți temporale pentru evoluția sa, dar Sinele Înalt este deja Acasă. Noi evoluăm într-o dimensiune superioară, dar o parte a sinelui există deja în starea de perfecțiune. De aceea nici nu este afectat de moartea noastră, fiindcă vede în același timp trecutul și viitorul, în sus, în jos și în toate direcțiile. Știe că noi suntem doar o ipostază de lucru trecătoare… un simplu experiment. Dacă noi ne gândim acum la moartea noastră ne vom simți probabil triști, îngrijorați sau am putea avea reacții de frică, dar Sinele Înalt nu este afectat – el este realmente detașat într-un mod bun de experiențele pe care noi le resimțim ca negative. Dacă ne imaginăm o sferă, Sinele Înalt va fi situat în centrul sferei, iar noi vom fi la marginea ei.

Atunci când accesăm alte vieți ne lărgim conștiința pentru că putem vedea din alte puncte ale sferei, sau de la un nivel mai înalt și dintr-o perspectivă mai înaltă. Cu cât vor fi mai mulți oameni care să își acceseze multidimensionalitatea, cu atât va fi mai ușor, pentru că se va înscrie acest lucru mai puternic în subconștientul colectiv… până când se va învăța poate la școală cum se face asta… Accesarea informațiilor din alte vieți este o parte firească din întregirea conștiinței și din unificarea Ființei. Este ceva firesc pe calea evoluției.

12541068_1653653608242333_3517373395490250229_n

2 gânduri despre „EU SUNT CEL CE AM FOST! EU SUNT CEL CE SUNT! EU SUNT CEL CE VOI FI!

 1. Cred ca regresia este un punct de plecare,pentru cei ca mine,cei care inteleg spiritualitatea pe calea logicii,dar nu stiu incotro sa se indrepte pentru a vedea dincolo de realitatea din aceasta dimensiune……………..

  Apreciază

 2. Well, e greu de explicat. Mi-a plăcut o replică din filmul Thunderheart, unde un amerindian spunea: Ascultă vântul! Sunt sigură că știi cum să o faci. Poezia ta arată clar acest lucru.

  Acuma, pentru a păși cu oarecare ghidare și încredere în această direcție, trebuie să te conectezi la un om care deja face asta, pentru că acel om te va putea ajuta cu exemplificări din experiența lui…

  Pot face asta și eu dar pentru cineva neexperimentat e dificil să facă asta prin Skype, la distanță. De aceea ar fi mai bine să găsești un om viu pe care să îl atingi, adică nu un personaj virtual cum apar eu pentru tine.

  Sunt de acord că ar fi o experiență super interesantă și creativă. Nu diferă de poezie prea mult. Vine tot de acolo… Tocmai de asta cred că ai avea rezultate bune dacă ai încerca… pentru că deja știi cum, lucru demonstrat de acea poezie și de fotografii! Deja ești propriul tău maestru!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close