MEDITAȚIE – Roza

000__
Tablou realizat de Spirit Dacic

Ne centrăm, ne liniștim, respirăm adânc, ne centrăm în zona inimii, putem chiar pune mâna pe piept în zona inimii superioare, inspirăm și expirăm și ne centrăm în zona inimii. De data aceasta vom lucra cu maeștrii înălțați arcturieni. Pentru meditația de astăzi s-a anunțat maestra arcturiană din dimensiunea a cincea Helio-Ah, care va veni să ne ajute, să mediteze împreună cu noi și să ne susțină cu energia și tehnologia sa.

Fiecare cum stă în camera sa unde meditează. Ne conectăm la prietenii noștri arcturieni și la maestra Helio-Ah.

Ne aflăm în scaunul nostru, care începe să se învârtă înspre dreapta. Suntem perfect centrați și nu există amețeală. Ca la un carusel, corpul nostru astral se ridică din corpul fizic și vedem deasupra noastră la nivelul tavanului intrarea într-un coridor arcturian. Simțim iubirea și euforia din tunel. Vizualizăm o lumină albastră.

Ne ridicăm din corpul fizic și intrăm în acel tunel unde ne așteaptă Helio Ah.

Aaaa….Tatatata…..

Aaaa….Tatatata…..

Pe măsură ce ne angrenăm în tunel, ne crește vibrația:

Ta…… tatatata………………………..

Ne ridicăm împreună cu Helio Ah mai sus și mai sus în lumina albăstrie.

Tatatatata………………………..

În această călătorie prin tunelul arcturian, simțim cum energia albastră din tunel ne curăță corpurile subtile și ne hrănește energetic, și ne simțim din ce în ce mai bine și mai euforic.

Tatatatata………………………..

La un moment dat ajungem pe nava spațială Atena, unde Helio Ah a pregătit o încăpere special pentru noi, și pentru această meditație. Suntem poftiți în această încăpere, unde luăm loc pe niște băncuțe, ne așezăm cu toții în formă circulară, încăperea este circulară și în centru apare o hologramă care înfățișează un trandafir roz splendid, care este suspendat deasupra unei ape.

Respirăm, ne centrăm și ne conectăm la acest trandafir din hologramă. Este un trandafir roz care emană blândețe, o energie suavă, este energia Maicii, energia Mamei Maria care a fost chemată de Helio Ah ca să participe la această meditație… melodia  Ave Maria. Lăsăm această melodie să ne curețe, să pătrundă în noi, la nivel celular, chiar atomic, tahionic și să ne impregneze corpul emoțional, pornim chiar de la corpul cauzal. Acum se lucrează la nivel personal, pe corpul mental, pe corpul eteric, pe corpul fizic. Lăsăm să lucreze câteva minute și simțim aceasta în corpurile noastre.

Vedem cum acest trandafir se deschide,  înflorește și cum și în noi, la nivelul inimii noastre, se deschide un trandafir minunat și este ca și cum trandafirul din centru ne hrănește pe fiecare, trandafirii din inimile noastre se deschid ca niște puiuți de pasăre care deschid ciocul. Se hrănesc de la trandafirul acesta central și devin de un roz splendid, cristalin și corpurile noastre subtile încep să sclipească  într-un mod special cu această energie minunată roz a Mamei Maria și simțim cum devenim mai blânzi, cum această suavitate, această  dulceață, această îmbrățișare a întregii creații ne purifică în profunzimea noastră.

Simțim cum începem să iertăm toate persoanele pe care n-am reușit să le iertăm (începem cu părinții, bunicii, cu familia, cu cei apropiați) și lăsăm această energie a trandafirului să ne perie, să ne curețe, apoi alte persoane din viața noastră (iubiți, sau alte relații care nu s-au încheiat bine cu iubitul nostru, cu iubita noastră). Toate aceste neiertări le lăsăm să fie preluate de trandafir și transmutate.

DSC_1450_2

Și iată că se prezintă și Flacăra Lavandă care este patronată de Lady Kuan Yin. Este o flacără specială pentru iertare, lucrează cu energia de iertare, de compasiune, de acceptare. Vizualizăm culoarea lavandă.

Eeeee…

Este o nuanță de violet mai pal, mai dulce decât Flacăra Violet.

Eeeee…

Vedem cum trandafirul din centru a devenit de culoare lavandă și cum se desface și pulsează și trimite la trandafirul din inima noastră culoarea lavandă.

Eeeee….

Lavanda Light!………………………….

Eeeee…..

Zeița Compasiunii, Kuan Yin, ne spune că poate trimite această energie și pe linia noastră maternă. Vizualizăm cum această energie de culoare lavandă se transmite la mama noastră, la bunica și pe toată linia noastră maternă.

Eeeee…..

(Continuăm să vizualizăm și lăsăm energia să lucreze câteva minute).

Kuan Yin ne spune că mai putem face ceva. Vedem figurile lui Kuan Yin și  Helio Ah lângă trandafirul din centru.

Putem imagina arhiva noastră akashică unde se află planurile noastre de viață ca niște rafturi cu cărți, și ne spun Kuan Yin și Helio Ah că putem transmite aceste lumini, aceste culori să îmbibe arhivele noastre, cărțile noastre de pe rafturile din arhiva akashică.

Direcționăm acum, de la trandafirul acesta, culorile roz și lavandă către cartea vieții noastre din arhiva akashică.

Eeeee…… Aaaa…….

Vedem cum este îmbibată și curățat și spunem: iertare, iertare, iertare, acceptare, acceptare, acceptare, puritate, puritate, puritare, iubire, iubire, iubire, curățare, curățare, curățare, compasiune, compasiune, compasiune…

Eeeee………. Aaaaa…….

Fiecare din noi are acum rafturile akashice îmbibate cu aceste culori și acum rugăm Mama Divină să fixeze această informație, acestă lumină în arhiva noastră akashică.  Fixează, fixează, fixează! S-a făcut, s-a făcut, s-a făcut! Mulțumim Mamă Marie, mulțumim Kuan Yin, mulțumim Helio Ah.

Energia Fecioarei Maria a apărut deja de ceva vreme. Mulțumim, Mamă Maria.

Mama Mariaaaaaaaaa……!!!

Mama Mariaaaaaaaaa……!!!

Mama Mariaaaaaaaaa……!!!

Simțim cum suntem inundați de energia Roz, care ne curăță și ne hrănește.

Ni se spune că putem extinde și asupra relațiilor din viața actuală, relațiile cu societatea, relațiile cu colegii, cu șeful la servici, colegii de la servici, cu prietenii, cu cunoștințele.

Fiecare se gândește la un moment care-l chinuie, care-l necăjește, în care are probleme de relaționare cu alte persoane. Vedem acest eveniment proiectat pe trandafir și trandafirul îl îmbibă și în transmută cu culoarea lavandă și i se ridică vibrația.

Eeeee….. Aaaa……………..

Acest trandafir din fața noastră se transformă acum într-o prismă și vedem multe fațete cu diverse evenimente, și din trandafir se propagă energia minunată de împlinire care îmbibă evenimentele.

Miroase a parfum de trandafir.

Rozaaa…………….

Rozaaa…………….

Rozaaa…………….

Observăm că trandafirul începe să pulseze și în diferite culori. Trandafirul poate avea sclipiri de roșu, albastru, violet, indigo, verde și tot acest curcubeu de culori ne dă putere și ne armonizează, ne racordează la vibrația împlinirii.

Și acum după ce ne-am hrănit și ne-am îmbibat cu aceste energii, ne dăm seama că a venit clipa să lucrăm pentru planeta noastră, pentru Pământ. Helio Ah ne invită să ne așezăm la niște pupitre, apar în fața noastră niște ecrane de calculator care arată unde este nevoie să direcționăm. Noi nu trebuie numaidecât să știm, unde vedem noi pe acele ecrane niște puncte care sclipesc acolo apăsăm cu degetul și trimitem acestă energie.

Fiecare se gândește la un loc, poate fi în apele planetare unde sunt poluate sau în locurile din România unde au fost defrișări masive sau unde mai vedeți voi. Și vom direcționa această energie, de data asta suntem chiar sub îndrumarea lui Helio Ah, care proiectează în fața noastră o hologramă a planetei Pământ. Și vom proiecta în zonele cu probleme Trandafirul Transfigurării și al Transmutării.

Rozaaa…………….

Vedem cum trandafirul este coborât în zone poluate de pe planetă ca un fel de cristal, și trandafirii ca niște cristale eterice cu informații de vindecare încep să afecteze zonele în care au fost ancorați.

Rozaaa…………….

Vedem că nu suntem doar noi, alături de noi și în jurul nostru mau sunt mulți arcturieni și elfi care susțin lucrarea noastră, și alte ființe de lumină (maeștri înălțați, sine ale noastre din dimensiunile superioare, elementali și deve) care și ei participă cu inima deschisă, din iubire pentru Mama Pământ.

Rozaaa…………….

Vedem Pământul în timp ce eu cânt cum culorile devin mai sidefii, curate, ca dintr-un vis, dintr-o dimensiune superioară… Trandafirii încep să lucreze.

Cristooooos!…………………

Trandafirul a devenit auriu și vedem figura lui Iisus, proiectată peste trandafirul auriu, peste Mama Pământ.

Cristooooos!…………………

Vedem acum pe fațetele prismei din fața noastră peisaje minunate de pe Mama Pământ, practic vedem cum pădurile sunt refăcute, cum oceanele sunt curățate, cum poluarea dispare, cum zonele industriale sunt reabilitate, cele care au fost afectate de poluare, cum gunoaiele sunt curățate, cum zonele afectate de deșeuri nucleare sunt și ele vindecate și vibrația nocivă este conținută, vedem cum stratul de ozon se reface, vedem cum rupturile spațiu-timp din aura Pământului sunt vindecate, vedem cum rețeaua de lumină a Pământului este reactivată și începe să curgă mult mai mare energie prin ea, cum rețeaua cristalină prinde putere și începe să zumzăie și să vibreze. Vedem noul Pământ în toată splendoarea sa, plin de energia mesianică și peste toate acestea vedem trandafirul auriu și figura lui Iisus Sananda  și peste toate acestea vedem trandafirul roz plin de energia Mamei Divine. Îmbrățișăm planeta cu toții și o punem în inima noastră unde este îmbrățișată și înconjurată de trandafirii din inimile noastre.

obr264

Ne luăm rămas bun de la Helio Ah și de la celelalte ființe de vibrație înaltă care au fost prezente,. Mulțumim pentru spațiul special creat  ca să lucrăm împreună. Ne retragem în coridorul arcturian și începem să coborâm încet. Ajungem în tavanul camerei, ne vedem corpurile așezate în meditație, voi număra până la 7 și când voi ajunge la 7 toate corpurile vor fi aliniate în corpul fizic, ancorate în corpul fizic. Suntem prezenți și ne simțim bine !

Mulțumim și onorăm !

Notă:

Mai multe despre Arcturieni găsiți la: http://grupul-de-40.org/

 

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close