MEDITAȚIE – O Viață Împlinită

GettyImages-547447513-56a1a80f5f9b58b7d0c159e6

Aşa cum avem vieţi cu traume şi experienţe dureroase, avem şi vieţi în care suntem în puterea noastră, vieţi în care ne-am accesat potenţialul şi ne-am activat ADN-ul la un procentaj mult mai mare decât acum. Pentru că în vieţile acelea suntem tot noi, sunt versiuni ale noastre de vibraţie mai înaltă, avem acces la ele, ne putem conecta la ele şi le putem integra.

La Şcoala Pământ este vorba despre a te reconecta la Sursă şi a reveni Acasă, fără să beneficiezi de conştiinţa ta multidimensională. Din sferele înalte îţi poți vedea toate vieţile, şi poţi face apel la înţelepciunea şi energia lor, experimentată de sinele tale multidimensionale. Dar din cauza Vălului, noi în mod normal (de obicei) nu putem face asta. Dar din fericire putem învăța cum să ne deschidem conştiinţa ca să accesăm energia şi înţelepciunea sinelor noastre multiple. Suntem deschizători de drum. În viitor aceste lucruri se vor preda la şcoală în clasele primare. Este ceva ce va putea face şi un copil. De fapt copiii fac asta ușor, pentru că nu intervine Mintea să spună că nu se poate face.

………..

Vom face acum o regresie la o viaţă în care suntem „în puterea noastră” şi ne putem exprima pe deplin exact acolo unde ne este teamă acum, unde avem blocaje acum. Pentru că ne vom conecta la acel nivel de conştiinţă care vede totul din perspectivă înaltă şi „ştie mai bine”, vom fi îndrumaţi şi ni se va arăta ce şi cum. Lăsaţi-vă ghidaţi ca nişte copii.

Dacă aveţi probleme cu ideea de a accesa o dimensiune superioară, vă puteţi folosi imaginaţia. În zilele noastre, imaginaţia este foarte puţin înţeleasă. Ea este de fapt o unealtă sacră. Oamenii nu înţeleg şi spun: Nu am încredere, de unde ştiu că nu îmi imaginez? Ei nu înţeleg că Sferele înalte comunică cu noi prin intermediul imaginaţiei.

În starea de transă înaltă din regresii vei accesa poveşti de viaţă de o mare înţelepciune, pe care să te străduieşti din greu, şi nu le-ai putea imagina în starea de conştiinţă obişnuită, diurnă. Este ca în vis, când vezi o galerie de artă cu tablouri, le vezi în detaliu, iar în viaţa de zi cu zi nu poţi nici măcar desena. De unde vin aceste imagini? Din imaginaţie? Ha ha ha! Ce este imaginația în acest caz?

Lăsaţi imaginaţia să funcţioneze ca telefonul prin care comunicaţi cu Sufletul şi Sinele înalt. Fiţi ca nişte copii, lăsaţi să curgă prin voi „imaginaţia” care ne va ghida şi ne va arăta.

În această meditaţie veţi accesa starea în care eraţi, cum vă simţeaţi atunci când eraţi împliniţi, cum se simte asta. Sentimentele şi trăirea sunt ceea ce rămâne dintr-o viaţă. Sentimentele, trăirea şi emoţiile sunt ceea ce rămâne, ceea ce durează. Manifestarea a diverse lucruri în viaţă se referă la descărcarea acestor sentimente în corpul şi în inima ta, pentru că asta este ceea ce simte şi ştie corpul, cu asta lucrează corpul şi mintea, şi din aceste sentimente şi emoţii creează. Din simţire este creat totul. Simţirea este punctul de pornire a tot ce există.

Este necesar să simţim adevărul a ceea ce suntem. Nu este suficient să facem numai exerciţii mentale. Centrul fiinţei noastre include inima şi plexul solar (al voinţei şi puterii personale). Dacă nu trăim din centru înafară, suntem acaparaţi de egou, care se raportează copleşitor la exterior şi încearcă să obţină lucruri din afară.

A crea din inimă înseamnă a crea din simţire. De exemplu dacă vrei să manifeşti o maşină dar simţi că aşa ceva e peste posibilităţile tale actuale, vei manifesta lipsa maşinii. Sau vrei un job mai bun dar simţi că nu ai încredere în puterea ta de a face faţă… manifeşti stagnarea într-un job care nu te satisface. Nu este destul să rosteşti afirmaţii pozitive şi fraze benefice. Dacă nu le simţi în interior, efectul poate fi chiar contrar la ceea ce doreşti.

În acest exerciţiu vom simţi emoţia, energia şi trăirea acelei vieţi în care funcţionezi în deplinătatea potenţialului tău, şi vom descărca în inimă şi în corp această energie, printr-o meditaţie ghidată, prin tehnici specifice.

 

MeditaţieConectarea la o viaţă în care eşti „în puterea ta”

La această meditație avem lângă noi o cană cu apă din care vom bea la sfârșit.

Inducția:  Coborâm o scară în spirală dintr-o scorbură de copac uriaș. Străbatem un tunel numărând până la 7. Ajungi la ușa dincolo de care se află o viață în care ești pe deplin conectat la Sursă și te simți împlinit/ă. 1,2,3,4,5,6,7……………….. Acum!

Unde te afli? Cum arată împrejurimile?

Ce faci acolo? Cu ce te ocupi? Ce faci în această viaţă? Ai un loc de muncă, ai o familie? Cu ce te ocupi? Vezi acum ce activitate desfăşori. Vezi detaliile. Ce fel de activitate desfăşori?

Cum te simţi cu asta? Cum se simte energia din această viaţă? Simte-o. Simte energia acestei vieţi în inima ta. în ce fel este această energie diferită de energia din viaţa curentă din anul 2017? Ce componenţă, ce frecvenţă are energia acelei vieţi, pe care nu le accesezi acum? în ce fel este diferită acea energie faţă de energia de acum? Este euforică? Este bucurie acolo? Este pasiune? Este entuziasm? Este putere? Este autenticitate? Este împlinire? Este vibraţie? Cum se simte?

Mergi la momentele cele mai fericite din acea viaţă. Vezi detalii. Cum te simţeai atunci? Racordează-te la acea energie. Descarc-o acum în corp. O vizualizezi ca un izvor de energie colorată care curge prin chakra coroană în tine, şi îţi curăţă blocajele, îţi curge în corp şi te umple. Vizualizaţi cum această energie curge prin voi în viaţa voastră.

Unde anume se simte această energie nouă în corp? Păstrează cu încredere primul lucru care îţi vine în minte, când vine. Vizualizează cum această energie se impregnează şi se fixează în tine definitiv, cum devine parte integrantă din tine, cum nu mai poate fi separată din tine. Această energie înaltă face parte din tine şi îţi ridică vibraţia.

Întreabă-ţi sinele din viaţa împlinită, ce ar face în zonele din viaţă în care ai blocaje? Cum s-ar simţi acolo? Cum ar reacţiona din energia sa? Are să îmi dea un sfat? Care este acesta?

Acum spunem mental:

Împuternicire, împuternicire, împuternicire. Rammmm!!!

Înţeleg ce trebuie să simt atunci când sunt centrat/ă.

Ştiu că este posibil să fiu centrat/ă. Înţeleg cum este să fiu centrat/ă. Ştiu când şi cum să mă centrez.

Înţeleg definiţia divină referitor la a fi centrat/ă. Rammmm!!!!!

Înţeleg cum este să radiez de bucurie. Ştiu cum este să eman energia primită de la Creatorul a Tot-ce- există. Ştiu că este posibil să fiu entuziast/entuziastă. înţeleg că este posibil să fiu fericit/fericită. Ommmmmmm!

Ştiu că este posibil să am intuiţie. Primesc perspectiva divină asupra intuiţiei. Cu fiecare zi care trece îmi dezvolt intuiţia. Rammm!!!

Sunt cum să fiu creativ/creativă. îmi place să fiu creativ/ă. Găsesc soluţii creative. Înţeleg cum trebuie să creez şi ce trebuie să creez. Primesc în mine definiţia divină referitoare la creativitate. Înţeleg ce trebuie să simt atunci când sunt creatoare. Rammmmm!

Înţeleg ce trebuie să simt referitor la colaborarea cu alţi oameni. Ştiu că este posibil să colaborez creator. Ştiu când trebuie să colaborez. Ştiu cum să colaborez. Primesc în mine definiţia divină referitoare la colaborare. Rammml

Vizualizaţi cum această energie curge prin voi în viaţa voastră. Uşile se deschid, obstacolele dispar, barierele se ridică, iar noi intrăm acum în Ţara Împlinirilor. Rugăm Fiinţa noastră întreagă şi toate fiinţele de lumină care vor, pot şi trebuie, să ne deschidă uşa împlinirilor. Rammmm!!!!!!

Vizualizăm cum, cu ajutorul îngerilor şi ghizilor noştri, şi a prezenţei noastre înalte multidimensionale, trimitem această energia înaltă în viitor. Voi bate acum din palme şi vom trimite energia în viitor. Bătaie din palme. Rammmmm!!!

Toată lumea, aplaudaţi! Mulţumim pentru bucuria şi ajutorul de la Prezenţa noastră înaltă!!! Mulţumim şi onorăm!

Vom coborî acum în corp şi veţi bea din paharul cu apă care se află pregătit lângă voi. Este o acţiune simbolică, care descarcă informaţia în corp. S-a făcut, s-a făcut, s-a făcut! Mulţumim Doamne!

Notă: Aplauzele sunt o tehnică de ridicare a energiei.

 

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , ,

2 gânduri despre „MEDITAȚIE – O Viață Împlinită

  1. MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!Din pacate,eu am deschis usa ,spre lumea neperceputa de cele cinci simturi,pe cale logica………Imi lipseste capacitatea de a vizualiza,cel putin deocamdata………..

    Apreciază

    1. Aceasta se dobândește prin exercițiu. Nici noi nu o aveam deloc la început!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close