MEDITAȚIE – Scara de Ascensiune Cetățuia Negru Vodă

New

Din vremuri străvechi, Gardienii Pământului au amplasat  în munți și în alte locuri, tehnologie de susținere a planetei. De exemplu în România există mai multe piramide de lumină celestă, care ajută aceste meleaguri. Această tehnologie ne poate ajuta și la nivel personal, să ne activăm ADN-ul și să evoluăm spiritual, dacă ne conectăm la ea și lucrăm cu ea.

http://romaniaesoterica.blogspot.com/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_3807.html?m=1

Ce este o Scară de Ascensiune? Informații mai vaste pe această temă găsiți la http://grupul-de-40.org/concepte-unelte/scarile-de-ascensiune

Pe scurt, o Scară de Ascensiune este un loc cu totul deosebit și o tehnologie spirituală de o mare sacralitate și puritate energetică, în care există un canal de conectare la dimensiunea a cincea. Aceste Scări te pot ajuta să ascensionezi individual, dar pot acomoda și grupuri mari de suflete.

Intenția pentru meditația de mai jos este de a lucra cu o scară de ascensiune pentru activarea ADN-ului și a Ascensiunii.

Nu este necesar să te deplasezi fizic la această Scară. Pentru meditația de față este suficient să te gândești la ea. Te poți proiecta acolo cu mintea (printr-un exercițiu de proiecție mentală). Trebuie doar să ai o intenție clară de a te conecta la Scară.

Apropierea de Scară creează o stare euforică. Aceasta este o reacție naturală.

Pentru această meditație, propunem Muntele de la Cetățuia Negru Vodă, în județul Argeș. Acolo este un munte pe care s-au ascensionat oameni, în decursul mai multor civilizații.

Negru Vodă însuși a fost un personaj enigmatic, despre care se spune că ar fi avut o statură foarte înaltă (de uriaș?) și ar fi dispărut în mod misterios împreună cu doamna sa, transformându-se în flacără.

În vârful muntelui de la Cetățuia Negru Vodă sunt urme unde s-au ascensionat oameni. Au rămas ca niște însemne sacre în piatra topită, urmele celor care s-au ascensionat, din care unele sunt din altă omenire, sunt urme de uriaș.

Această prezentare necesită JavaScript.

Este un loc sacru unde dacii săreau cu brațele deschise în prăpastie când se sacrificau. Tinerii daci care se ofereau pentru sacrificiu (în mod benevol) urcau muntele îmbrăcați în straie albe. Pe măsură ce urcau, își lepădau toate dorințele și egourile până când, ajunși sus, erau ușori ca pana de vultur. Trupurile unora din ei nici nu au mai ajuns pe pământ, fiindcă ei s-au înălțat.

În prezent în vârful muntelui se află o mănăstire creștină, iar urcușul până la ea se desfășoară ca un Drum al Crucii (Via Dolorosa), cu troițe care marchează etapele urcușului lui Isus cu crucea în spate, către crucificarea de pe munte. Remarcăm suprapunerea simbolică a Drumului Crucii peste mai vechiul Drum de Sacrificiu al dacilor!

Cetățuia Negru Vodă este un loc extrem de important de conectare cu străbunii, și am primit deja informația și îndemnul de a ne proiecta aici mental pentru lucrări și meditații cu străbunii (vezi Meditația cu Strugurele și Vița de Vie).

…………………………

Vom începe acum Meditația cu Scara de Ascensiune.

Respirăm adânc… Ne centrăm în zona inimii.

Ne vizualizăm la baza muntelui.  Această Scară de Ascensiune o putem imagina ca pe un munte. Este un munte înalt, iar noi ne aflăm la bază și observăm cum pe peretele acestui munte curge o cascadă în exterior. Ciudat este că apa curge de jos în sus. Ne simțim împrospătați și revigorați când ne apropiem. E ca o ploaie care curge de jos în sus.

Vizualizăm apoi cum intrăm în acest munte. Practic trecem prin peretele muntelui, și ne afăm deodată în interior. Ne aflăm într-un canal vertical. Privim în sus și la capătul lui se vede cerul albastru. Se văd și stelele. Observăm cum în tunelul vertical plouă cu energie, este ca o ploaie de energie, care curge de jos în sus. Corpul nostru începe să vibreze cu steluțe de o energie albastră, aurie, violet, multicoloră.

Oooooooooooooo….. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………

Ta ta ta ta ta ta ta ta………………………………

Oooooooooooooo….. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………

Ta ta ta ta ta ta ta ta………………………………

Devenim din ce în ce mai euforici, și parcă suntem un balon. Simțim cum ne înălțăm. Acest lucru se petrece absolut natural, fără nici un efort. Simțim că nu suntem singuri ăn coridorul ascensional. Simțim prezența Spiritului Locului și a ghizilor, care ne susțin de subțiori și ne ridică. Nu este obligatoriu să îi vedem. Simțim cum ne susțin. Ne trag în sus și de cap și de păr, dar nu ne doare. Și ne trag în sus, și ne trag în sus, și ne trag în sus.

Tot mai sus, și mai sus.

Uuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………….

La un moment dat ajungem la un plafon de energie și trecem prin el. Sus este o sferă transparentă de lumină verde aurie pal în care intrăm, și această sferă vibrează, pulsează. E așa de bine aici! Ne simțim bine, ne simțim euforici. Starea ne este foarte cunoscută, e ca și cum o știm deja. Este în noi, în codurile din ADN-ul nostru.

Vedem cum această sferă de lumină aurie este legată prin fire de lumină aurie-verzulie de alte sfere din vârful altor munți din țară, de alte Scări de Ascensiune. Toate sunt legate ca o rețea.

Ne dăm seama că asta activează nu numai codurile noastre personale, dar din acest loc de putere o putem ajuta și pe Mama Pământ. Putem trimite de aici energie de Ascensiune acolo unde știm că este nevoie.

De exemplu, o putem trimite prin intenție clară și vizualizare la chem trails (dârele de chimicale lăsate de avioane pe cer), și putem vizualiza cum energia curăță chem trails.

Putem trimite vibrația de Ascensiune în rețeaua energetică a României, și putem cere să fie activate cât mai multe locuri de putere din rețea. Să fie activate cât mai multe locuri de energie înaltă, ca să ridice vibrația țării.

Vom face asta prin vizualizare și cu ajutorul vocii.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee……………….Iiaaaaaaaaaaaaa…………… (tonuri care se înalță).

Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaot! Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaot! (Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Oștilor!)

În râuri, în munți, în dealuri și câmpii!

Vizualizăm cum această vibrație înaltă se transmite de la Scara de Ascensiune ca o viță de vie aurie, în rețeaua energetică a României. Vizualizăm Scara de Ascensiune ca o Coloană Alb-Arie. Din ea se întinde Vița Lui Cristos.

Cristooooos! Cristooooos! Cristooooos!

Vizualizăm cum întreaga România devine aurie și în rețeaua sa energetică cresc struguri aurii zemoși, plini de energia auriu-cristalină a Domnului Isus Cristos. Vizualizăm cum acești struguri și această viță Aurie transmută energia țării și o înalță.

Cristooooos! Cristooooos! Cristooooos!

Luminaaa lui Cristoooooos!

Vita-cea-adevarata-s.18

Mulțumim și onorăm.

Revenim încet în corpul fizic, cu toate corpurile subtile perfect aliniate, perfect aliniate.

Ne simțim foarte bine și suntem energizați și purificați. Mulțumim ghizilor, mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Categorii Articole în română, Meditații și rugăciuniEtichete , , , , ,

2 gânduri despre „MEDITAȚIE – Scara de Ascensiune Cetățuia Negru Vodă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close