Octogonul Sacru

DSCF0554

Încă de demult simt nişte chemări cu un parfum ancestral. În timp, s-au cristalizat şi acum ştiu că aici mă cheamă puterea octogonului sacru strămoşesc, ca parte a unor circuite energetice speciale create de stră-străbuni (îi voi numi „cei vechi” şi spirituali) pentru protecţia fiinţei naţionale în plan fizic şi nonfizic.

Aici mă cheamă puterea Vortexurilor Energetice generate de Anahata Planetară (chakra inimii pământului) care ne traversează teritoriul sub formă de spirală, aşa cum se vede pe hartă.

Mă cheamă Arborele Vieţii Dacic, sanctuarele măreţe, şi Oraşul de Aur al Blajinilor, şi tainele iniţiatice ale Şcolii Spirituale Zamolxiene, şi piramidele fizice de sub munţi şi cele energetice din subsol sau de pe sol, şi teribila tehnologie spirituală construită de cei vechi împreună cu Atlanţii şi Liranii – fiinţe energetice de lumină din Centrul Galaxiei, care erau menite să genereze saltul dimensional (înălţarea), aflate acum la mare adâncime în sol, şi instalaţiile tehologice aflate acum sub mare, şi curentul evolutiv paralel planului fizic, localizat subteran, denumit Shamballa din Reţeaua Agartha, sau cele din planul suprateran din ionisferă, şi Biserica Vie a strămoşilor formată din cercuri concentrice de arbori seculari în jurul sanctuarelor de piatră care este singurul mineral ce poate reţine şi stoca Tahioni – care sunt particule-undă fără masă din care este formată esenţa spiritului nostru, şi de Muntele de Aur, şi de Apa Vie, şi de Focul Viu, şi de preotesele albe Bendise şi de preoţii albi Decenei – vreau să spun albi la chip, la strai şi la suflet… nu ca cei veniţi mai târziu.

Şi multe alte chemări şi daruri ancestrale mai am eu şi le port, dar pe care nu le desluşesc încă, fiindcă nu sunt vrednic. Toate tainele străvechi se cer acum a fi descoperite, aflate şi reactivate, iar eu sunt unul şi mic, şi-mi pare uneori că mi-ar trebui o mie de vieţi să le pot desluşi pe toate, dar nici asta nu-i aşa. Timpul se accelerează până la dispariţie şi ştiu că altele sunt rosturile mele acum şi aici.

La unele din cele mai înainte pomenite aici am făcut scurte referiri în cartea mea anterioară, Rădăcini. O să fac acum şi altele, mai ales referitor la primele două menţionate care oarecum se înterpătrund, aşa că încep cu ele şi dezvolt pe parcurs.

Vortexul Anahatei planetare este o bandă energetică de înaltă frecvenţă, purtătoare de vibraţii înalte cu rol de protecţie, purificare, stabilizare, implementare şi infuzare a zonei pe care o traversează cu energie benefică.

Vortexul începe la câteva sute de kilometri deasupra muntelui Olimp din Grecia şi coboară în spirală, până atinge pământul în zona Retezat din România traversând mai multe ţări, după cum urmează: Muntele Olimp (Grecia) — traversează Albania, Medjugorje (Bosnia-Herțegovina) — traversează Croaţia, apoi prin Nordul Budapestei (Ungaria) peste Slovacia, intră în Nord-Vestul Ucrainei la Hoverla şi apoi în România prin Masivele Rarău — Ceahlău — Bucegi — Retezat. Vezi harta:

DSCF0552

Structura vitală a forţei vitale care străbate curentul energetic Anahata al planetei nu este bidimensională, este multidimensională, şi are pe traseul ei opt puncte principale de conexiune cu banda energetică planetară, pe care o infuzează multidimensional. Din aceste puncte principale, în România sunt 4, cele înainte menţionate şi câte unul în Grecia, Bosnia, Ungaria şi Ucraina. Mai sunt circa 12 puncte secundare de conexiune, cele menţionate cu pătrate galbene pe hartă, 7 în România, celelalte în Grecia, Albania, Croaţia, Slovacia.

Pe acest traseu energetic al forţei vitale s-a dezvoltat în timp o mai mare concentrare de persoane care au dezvoltat şi manifestat aşa-numitele capacităţi paranormale, sub incidenţa unor manifestări energo-informaţionale de înaltă ţinută adică multidimensionale, în special în punctele principale de conexiune cu planeta. Acesta este mult căutatul munte sacru al Dacilor Kogaion care a trebuit ţinut secret, în care s-a dezvoltat cea mai înaltă societate materială şi spirituală a oamenilor liberi din rasa albă a coborâtorilor Pleiadeni din ultimul curent evolutiv al Terrei, cel care populează planeta şi acum.

Asta este căci alta nu-i. Bineînţeles că toţi hoţii sau impostorii vor susţine altceva, dar nu mai contează. Vremea lor deja a trecut. Bineînţeles, regiunile din jurul Centrelor Energetice majore prezintă o atracţie inexplicabilă pentru foarte multe neamuri străine spiritului şi locului. Căci, după cum bine se ştie, acest teritoriu a fost foarte râvnit în decursul istoriei începând cu Roma şi continuând cu avarii, goţii, gepizii, hunii, proto-bulgarii, pecenegii, cumanii, maghiarii, tătarii, slavii, rromii, kazarii, evreii şi alţii.

Explicabil ar fi să îi atragă doar pe cei porniţi pe o cale spirituală înaltă, dar surprinzător, încă îi atrage pe toţi întunecaţii planetei, care şi ei au în programele lor stocată întoarcerea în lumină, dar pe care au blocat-o prin intenţie conştientă sau nu. Aşa că ajunşi în aceste zone, neputându-le pricepe, nici folosi sau dobândi, au căutat să le anihileze prin teroare, crime, jafuri, războaie, genocide şi minciună generalizată. Şi aşa este şi acum. Vezi războaiele din Bosnia şi cele din Ucraina de acum pentru a neutraliza vortexurile de la est. Aşa că, în timp, vibraţia locului a scăzut şi atunci circuitele energo-informaţionale şi instalaţiile tehnologice spirituale care foloseau câmpuri de înaltă frecvenţă bazate pe energia de piramidă şi a cristalelor, au trebuit dezactivate până la momentul reîntoarcerii oamenilor în acea bandă de frecvenţă înaltă, altă altfel defazajul era prea mare şi evoluţia nu putea continua.

În prezent, odată cu trecerea planetei prin aşa-zisa centură fotonică începând de prin anii 1970, structura noastră interioară a început să se modifice şi tot mai mulţi oameni au început să fie preocupaţi şi de partea lor spirituală, aşa că vechile structuri dezactivate cândva încep să se reactiveze acum.

Aşa este şi cu toate punctele de pe Anahata planetară şi toate instalaţiile tehnologico-spirituale derivate din ele sau care le deservesc, astfel încât acum este în activare primul nivel începând cam de pe la 2012, ceea ce înseamnă creşterea vibraţiei specifice de 7 ori, asta până prin 2018, după care va începe activarea celui de-al 2-lea nivel care este multiplu de 7 adică de 49 ori, pe urmă al 3-lea nivel adică de 343 ori, tot aşa până la al 7-lea nivel pe care-l vor putea atinge unii mari iniţiaţi, adică de 823.543 de ori vibraţia de acum, 7 la puterea a 7-a.

După activarea celui de-al 3-lea nivel, în zona vortexului nu vor mai putea locui decât iniţiaţii de un anumit nivel, ceilalţi nu vor putea face faţă energiilor mult prea puternice, aşa cum în vechime când mai erau active primele 3 nivele în zona lor pe o rază de 60 km, puteau locui numai Moşii sau cum mai erau numiţi Blajinii sau Romanii care nu mai puteau fi văzuţi de oameni, numai de copii, cei care la un moment dat s-au retras într-o dimensiune paralelă dar tot aici, de unde ne veghează şi acum.

Ei ne veghează. iar eu o să trec la Octogonul Sacru sau ezoteric realizat ca scut al spaţiului Românesc. Octogonul este simbolul sacru care facilitează echilibrul dintre cer şi pământ, este simbolul abundenţei, echilibrului, al rozei vânturilor veşniciei pe cele patru direcţii cardinale şi patru intermediare. Cifra 8 aşezată în plan orizontal este simbolul infinitului ∞.

În ezoterism cifra 8 este numărul Christului Cosmic. Vizualizarea octogonului facilitează regenerarea, întregirea, renaşterea, transformarea, conexiunea cu infinitul.

Buddha, care este o altă unitate de conştiinţă divină (întrupată asemenea Iui Zamolxe) ne spunea că octogonul şi implicit cifra 8 determină: „dreapta viziune, dreapta gândire, dreapta vorbire, dreapta acţiune, dreapta muncă, dreapta atenţie, dreapta vieţuire şi dreapta concentrare”.

După cum lesne putem vedea, societatea românească este deficitară la toate aceste opt părţi ale octogonului, aşa că acest lucru trebuie vindecat acum de noi, mai ales că nu avem altă cale. Orice fel de agresiune psiho-energetică asupra României este repede anihilată dacă mai multe persoane (cu anumite capacităţi) sau chiar şi fără, sunt angrenate la unison prin intenţie şi vizualizarea unui octogon ca fiind format din segmente alb-aurii, provenite din inimile tuturor. Ideal ar fi simultan în următoarele oraşe: Bucureşti, Craiova, Reşiţa, Oradea, Sighetul Marmaţiei, Cernăuţi, Iaşi, Galaţi. Se va observa repede că este octogonul de pe harta României care include complet Anahata planetară cu toţi centrii ei principali şi secundari, din care unul secundar şi unul principal de pe Anahata şi unul de pe octogon sunt în Bucovina.

Locaţiile cu pătrate galbene sunt pentru oraşele: Abrud, Brad, Târgu Jiu, Curtea de Argeş, Braşov, Sfântul Gheorghe, Câmpulung Moldovenesc. Mai sunt şi alte locaţii bune: Uricani, Piteşti, Buşteni, Sinaia, Predeal, Miercurea Ciuc, Bălan, Piatra Neamţ, Vatra Domei.

Pentru infuzarea cu energie benefică, cei aflaţi pe direcţia Vortexului se vor poziţiona cu faţa îndreptată în direcţia de „curgere” folosindu-se de respiraţie şi prin triada intenţie – imaginaţie – emoţie vor capta energie prin creştet. O vor direcţiona din inimă şi prin braţe o vor direcţiona în afară. Braţele vor fi ţinute în lateral, astfel se va forma o cruce între traseul Vortexului şi braţe. Cei din octogon se vor plasa cu faţa spre interior, de exemplu cei de pe latura de Nord vor sta cu faţa spre Sud, cu braţele întinse în lateral. După ce-şi vor curăţa corpul energetic, emoţional şi mental, folosind duşuri de lumină, mantre, conexiuni cu elementele subtile apă şi foc, folosindu-se intenţia, respiraţia, vizualizarea, vor vizualiza banda energetică a Anahatei Planetare ca o spirală aurie cu irizaţii violet şi în scurt timp când octogonul este bine format, se va simţi un fior energetic în zona capului asemănător fenomenului de inducţie electromagnetică, doar că în acest caz va fi o infuzie de energii celeste, pe care prin respiraţie o vom direcţiona în pământ, prin inspir vom capta energia şi prin expir vom direcţiona în pământ prin picioare.

Vom vizualiza ţâşnind din inimile noastre două raze strălucitoare, una spre cer şi una spre pământ la o distanţă cam de 300-400 km spre fiecare sens, sub un unghi cam de 60° faţă de orizontală, iar la capătul acestor raze, din unirea lor cu cele ale tuturor de pe toate laturile octogonului va rezulta o sferă de lumină care vor reprezenta cele două vârfuri ale piramidelor cu bază octogonale astfel create, una cu vârful în sus, alta în jos. Deşi poate părea greu de realizat aşa ceva nu este, e suficient doar să cereţi ajutorul divinităţii, chiar şi a lui Zamolxe, şi se va rezolva.

Sfera din vârful piramidei se va afla în ionosferă, unde se află o bandă energetică foarte puternică datorată radiaţiei solare purtătoare de vibraţii înalte.

Cealaltă sferă, cea din interiorul pământului, se va afla în zona de trecere dintre mantaua internă şi cea externă, care este foarte bogată cu cristale. În aceste cristale se înmagazinează atât energiile psihice colective, cât şi structurile colective ale spiritelor de grup.

Pe de altă parte, aceste zone se află în contact direct cu matricea energetică a Geei, unde avem mai multe vindecări de făcut. Odată stabilizată această structură piramidal octogonală, fiecare participant va emite gânduri de iubire, iertare și compasiune spre cele două vârfuri sferă, avându-se în vedere perioade de la cele de acum până la cele mai vechi când țara noastră a avut cel mai mult de suferit.

Vom cere sferelor de lumină să pătrundă în perioadele întunecate şi să vindece rănile făcute de alţii cât şi de noi înşine, căci Doamne, multe mai sunt. Pentru eficienţă, se va ţine cont de sincronizarea participanţilor la Vortex şi Octogon la o anumită oră prestabilită. Având în vedere curgerea energiei Vortexului spre stânga, cei din Octogon vor forma un puternic flux de energie şi lumină, având direcţia de la stânga la dreapta. Vor fi astfel două curente de energie care se vor roti în sens invers, generând o dispersare uniformă pe tot spaţiul românesc şi mult dincolo de graniţele noastre.

Ca să fiu cinstit, deşi se cunosc punctele Octogonului în teritoriu şi cele ale Vortexului, nu mi se pare că România s-ar înghesui prea tare să le activeze, există o activare aşa din curgerea vremii şi din activităţile câtorva entuziaşti care nu vor renunţa niciodată la ţelul lor, nici dacă ar rămâne singuri pe Planetă. Bună şi asta până una alta…

DSCF0554

Dar această palidă consolare nu m-a împiedicat pe mine să mă gândesc că dacă eu aş putea decide asta acum, aş construi în fiecare din oraşele – puncte ale octogonului – câte un sanctuar ca cel de pe copertă, la o scară de 10 ori mai mare. Este uşor şi ar costa puţin pentru administraţia chiar şi a unui oraş mic, faţă de sumele uriaşe care se cheltuiesc pe nimic cu largheţe. Aş numi câte un iniţiat priceput pentru a se ocupa de ele şi sigur în câţiva ani Grădina Maicii Domnului ar înflori spectaculos.

Eu l-am văzut pe cel de pe copertă şi am rămas uimit, cu siguranţă este unic şi generează nişte câmpuri care m-au cutremurat profund pe multe nivele. Am observat că le percep şi ceilalţi, adică toţi care se apropie de el sunt bine scuturaţi energetic (curăţaţi). Are circa 5 metri în diametru iar pietrele lui, din care unele sunt trovanţi, cântăresc până la 2,5 tone fiecare.

Este un octagon mic, după posibilităţile unui pensionar, dar mare prin ceea ce generează. Ce m-a uimit cel mai tare a fost atunci când am făcut absolut la întâmplare o fotografie în care am prins sanctuarul într-un plan mult mai larg. Privind în ecranul aparatului, am avut o reacţie gen UAU! şi am rămas mut…Sute de entităţi sub formă de sfere albe, de mărimi diferite, umpleau complet acel spaţiu şi am priceput instantaneu ce se petrece acolo. Pur şi simplu Vortex dimensional în care sunt protejate şi se pot manifesta entităţi din spaţiile înalt dimensionale. Asta am ştiut instantaneu.

Am rămas mut, m-am aşezat pe o piatră şi am stat mult, nu mai voiam să plec de acolo. Am noroc să pot merge acolo când vreau, asta îmi este destul. O să mai spun că, parţial, acele entităţi pot fi văzute şi pe copertă, unde imaginea iniţială a trebuit readusă ca să se încadreze în pagină şi prin procesare foto a pierdut din acurateţe, dar ce am eu pe un stick este formidabil.

Şi, ca să fiu cinstit până la capăt, atunci mi s-a cerut să scriu această carte în această formă, lăsându-mi-se o marjă destul de largă de prezentare. Mi-a luat destul de mult (adică câteva zile) să pot decodifica totul, pe urmă a venit momentul clarităţii şi de atunci totul a decurs uşor şi iată-mă scriu.

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Mircea Andrișan din cartea sa Octogonul sacru, Horodnic 2016

 

 

 

Categorii Articole în românăEtichete , , , , , ,

5 gânduri despre „Octogonul Sacru

 1. Rezonez cu toate acestea dar mintea mea are nevoie de explicatii privind necesitatea de a face un ritual sau altul,intr-un fel sau altul……..Imi imaginez ca aceste explicatii exista………Sunt si nascuta intr-o zi de 8………….

  Apreciază

  1. Dacă am avea suficientă focusare și încredere/credință, nu ar mai fi nevoie de nici o gridă de pietre sau cristale. Acestea ne ajută să credem și dau putere la ceea ce facem… deschid portale… Este necesară o practică spirituală și studiu, pentru ca un om să înțeleagă.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Prin urmare,ritualurile sunt doar o carja pentru cei ce se clatina in convingerile lor…..Ma simt mai puternica si inteleg ca pot sa-mi creez propriile ritualuri……….

    Apreciază

   2. da, poți. simbolice. magia este tot un ritual simbolic.

    Apreciat de 1 persoană

 2. burebistasegetuza decembrie 28, 2019 — 6:15 pm

  Sunt nascut pe 7 a 7 anul 55 !Nimeni nu a reusit sa-mi explicede ce aceasta data !Sunt preot sacerdot dac asa ma consider si simt!Am participat la Costesti Jidova,CucuteniLa festivaluri Dacice fiindca am simtit chemarea !Am jucat in filmul documentar Zalmoxis(rol principal)Simt o menire pe care sincer acum nu o pot atinge cu cat ca as vrea !Poate inca nu este timpul!O sa-mi fac un mic sanctuar in curte fiindca ma atrage forma !In rest ce sa zic si ce sa va intreb sincer nu stiu acum ,dar sa fiti iubit mereu de soarta buna !Profilul meu pe FB este Gelu Vladoiu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close