MEDITAȚIA cu Pântecul Mamei

34558749_1522674487862108_5835332646418251776_n

 

MEDITAȚIE PENTRU FETE ȘI FEMEI

Intenția de lucru este vindecarea în templul sacru al Pântecului feminin.

Meditația este scrisă când la singular când la plural, pentru că vă iau cu mine, eu acționând ca un fel de ghid.

Coborâm în adâncul pământului pe o scară în spirală, și trecem printr-un tunel.

Ajung la capătul tunelului, pășesc pragul, și mă aflu în locul meu referat din natură. În dreapta este un pârâu. În stânga este o intrare în pământ, în subteran, în formă de Yoni.

20180602_173806

Ne apropiem cu respect de această intrare sfântă în Pântecul Mamei Pământ. Împrăștii în jurul meu parfumuri de plante, parfumuri de flori. Mă tămâiez și eu cu ele și mă purific, mă scald în pârâu, apoi mă apropii cu smerenie și cer acces în interiorul acestui portal feminin. Am lăsat la intrare toate hainele, și sunt acum dezbrăcată ca un copilaș mic.

La rugămintea mea, portalul se mișcă și se deschide. Este ca un voal de culoare ochru, care se deschide și intru în Pântecul Mamei Pământ.

Cântec: Ooo….uuuuuuuuuuu………..uuuuuuuuuuu…..

Pe pereți văd capete de urși și de cerbi, de feline (râși), imagini în mișcare, spirale de imagini. Mai jos văd imagini de șerpi care se târăsc în depărtare, și ape cu pești dedesubt și păsări deasupra…. Sunt dusă de niște mâini invizibile ca de zâne, în centrul unui ochi de apă. Văd nuferi și lotuși, care plutesc în bazin.

Mă așez pe o frunză de lotus. Corpul meu este alb ca laptele și părul este verde ca iarba. Pielea mea e albă și ochii verzi. Apa de dedesubt e transparentă, se văd pești…

E ciudat, în sensul că e o liniște foarte mare, în care totul e cristalin, pereții sunt de cristal și roca e cristalină, iar apa de sub mine arată și ea ca un cristal lichid. Stau așezată turcește pe frunza de nufăr.

Începe să se audă o muzică, care vibrează ca un diapazon. Această muzică face totul să vibreze. Așa cum stau eu goală pe frunza de nufăr, îmi dau seama că acum eu reprezint femininul, atât la nivel personal cât și al tuturor femeilor. Femininul din toate viețile mele feminine este reprezentat de acestă fată de alabastru, care stă acum așezată turcește pe frunza de nufăr deasupra apei cu stele și cu pești, și cu flori.

Oooooooooooo…………..

În centru este această femeie albă ca alabastrul, și inima ei este deschisă. În pieptul ei se vede o deschizătură în dreptul inimii. În această deschizătură ca un Pântec sclipește o  o perlă albă pură, o perlă sacră care vibrează o melodie, un cântec. Această femeie albă este de o puritate extraordinară, ca energia Fecioarei Maria.

Dincolo de toate prezențele și toate încarnările din fațetele timpului ale tuturor femeilor care SUNT, AM FOST și VOI FI, este această esență centrală ca o perlă albă, care vibrează o puritate cristalin-argintie. Perla albă din despicătura pieptului emană o puritate extraordinară și o putere și limpezime dincolo de cuvinte, care nu poate fi descrisă. Emană o pace care depășește verbalizarea, care doar ESTE.

Lăsăm această pace să ne spele, să ne învelească. Când ne apropiem, simțim o energie ca un mare lapte cosmic care ne îmbrățișează și ne topește în el ca o Mamă. Ne absoarbe, ne îmbrățișează, ne topește, ne protejează, ne iubește, în pântecul său.

Energia mătăsoasă ne mângâie sufletul, ne mângâie trupul, ne leagănă ca pe un copil. Suntem legănate și apreciate așa cum suntem… necondiționat! Mai mult decât am primit sau am dorit vreodată! Suntem îmbrățișate și acceptate, vindecate și nutrite de Energia Maicii!

Rămânem câteva minute în această energie.

Sfânt, Sfânt, Sfânt este Vasul Domnului, Femeia!

Sfânt, Sfânt, Sfânt este Femininul personal și planetar!

Ieșirea se face printr-o spirală care ne coboară încet, în ritmul nostru, în corpul fizic, cu toate corpurile subtile perfect aliniate, perfect aliniate!

Mulțumim pentru curățare și pentru hrănirea sufletului.

Mulțumim și onorăm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close