MEDITAȚIE – Pocalul

084_
Tablou realizat de Spirit Dacic

Ne centrăm în zona inimii. Respirăm adânc de trei ori. Ne conectăm la ființa interioară în inima noastră. Intrăm într-un tunel, îl străbatem numărând până la 7 și ajungem la capăt, pășim pragul și intrăm în locul nostru preferat, locul de putere. Acesta poate fi o poiană cu iarbă și flori, un loc minunat din natură. Se vede un câmp, apoi dealuri și în zare un munte. Ajungem la un munte de cleștar. Ușa este deschisă, pe ușă sunt însemne ale limbajului de lumină. Cerem permisiunea accesului de la paznicii locului.

Intrăm și înaintăm pe un coridor întortocheat. La un moment dat vedem o intrare în stânga, care ne cheamă. Intrăm și în fața noastră apare un ghid de lumină. Este Bendis. Ne invită să ne așezăm pe niște bănci, și în mijlocul încăperii apare o sferă luminoasă suspendată în aer. Bendis ne explică că vom face o lucrare cu energia feminină și vom lucra holografic. Împreună ne setăm intenția de a lucra cu o hologramă. Aceasta se formează în centru, arată ca o sferă prismatică, are fațete de prismă și în mijlocul ei se creează un pocal. Acesta este auriu , cu nuanțe portocalii și roșii. Pocalul are o energie în el care se învârte ca o spirală și Bendis ne invită să ne conectăm la acest pocal. Facem acest lucru la două nivele, la nivelul minții prin al 3-lea ochi și la nivelul inimii, inima de sus. Ne conectăm la Pocal.

Bendis explică ce să facem. Ne spune că intenția e de a activa pocalele sfinte din rețeaua cristică de pe Pământ. Este vorba despre o tehnologie adusă de-a lungul vremurilor pe Pământ. Aceste pocale sfinte au misiunea de a descărca energia Sfântului Duh și de a armoniza energia feminină cu cea masculină, și pot repara dereglări care există în dimensiunea a treia între Masculin și Feminin.

Energia din pocal se învârte, se rotește în direcția acelor de ceas. Putem să ne imaginăm că o rotim și noi cu mâna liberă. Facem o spirală cu mâna dreaptă în fața noastră, în sensul acelor de ceas.

În timp ce facem asta, cântăm mantra Iiiii. Inspirăm și expirăm, rostim mantra și rotim energia în sensul acelor de ceasornic. Pe măsură ce facem această rotire, Bendis ne arată că în sfera prismatică se văd multe multe pocale, amplasate în diverse locuri pe glob. Le vedem pe toate cum sunt afectate de pocalul din centru. Energia se rotește în centru și apoi se rotește și în fiecare pocal, în sensul acelor de ceasornic.

Cântăm: Iiii… Se lansează o chemare către spiritele locului. În toate locurile unde sunt amplasate aceste pocale din civilizațiile străvechi, sunt anumiți păzitori, responsabilii, ființele care răspund de energia locului. Acești păzitori și păstrători ai pocalelor sunt acum chemați să vină să participe, să ajute, să permită lucrarea, sunt rugați cu respect și cu iubire și li se explică faptul că a venit vremea să fie descărcată iarăși energia Mamei Divine pe Pământ, pentru a ridica vibrația Pământului. Continuăm să rotim energia.

Cântăm: Iiii…

Pe măsură ce cântăm mantra iiiiii,   vedem cum pocalul devine mai strălucitor și în interiorul său culoarea de lumină se schimbă, devine acum ca un vortex curcubeu. Bendis ne arată cum pe măsură ce se schimbă energia în pocalul central din sfera prismatică, toate pocalele din prismă, de pe toate fațetele, încep și ele să experimenteze aceeași transformare.

Cântăm mantra: Iiiaaaaa iiiaaaa iiaaaaaaa!

Invităm prezența tuturor ghizilor noștri spirituali, a maeștrilor ascensionați, a lui Lady Nada, Lady Isis, a Maicii Domnului, Lady Tara, Kuan Yin, Ishtar, Inanna și toate ipostazele Zeiței, să vină să ajute la activarea pocalelor. Cu respect și cu smerenie rugăm și de asemenea prezența noastră multidimensională, toate sinele noastre în care am fost preotese, să vină să ajute la activarea pocalelor.

Iiiii…. Aaaaa.

Acum vom roti energia în sens invers, în sens antiorar. Acest lucru va ajuta la transformarea polarităților și la reglarea distorsiunilor. Vom cânta toți Iiiaaa și vom roti înspre stânga.

Invităm participarea Sinelui nostru multidimensional, rostind mantra Kadosh, Kadosh Adonai Sevaot  (Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Oștilor), și vizualizăm cum toate sinele noastre din alte dimensiuni, de exemplu sinele evoluate (arcturiene, venusiene, pleiadeiene etc) rostesc și ele mantra Kadosh, Kadosh Adonai Sevaot  și susțin energetic activarea acestui vortex al Zeiței în pocale .

Rotim în continuare în sens antiorar: Iiiaaaa………..

Vedem cum această spirală se înșurubează în pocale. Acestea arată ca niște scobituri în pământ, în piatră și de asemenea în pântecul Mamei Pământ care este un mare pocal planetar, de asemenea la lacul Titikaka , acolo unde se află chakra sacrală a Mamei Pământ.

Bolivia-Titicaca-Lake-680x451
Lacul Titicaca, în Peru

Iiaaaaa…

Vedem cum se face o conectare între pocalul de la lacul Titikaka și pocalul din interiorul planetei Pământ, o conectare la rețeaua cristică galactică și o activare. Vedem cum în fiecare pocal, apar irizații roz. Ta ta ta ta (sunete)…. Vizualizăm cum acesta este sunetul energiei care se rotește.

Mulțumim, lăsăm lucrarea să continue, mulțumim lui Bendis.

În centru se află în continuare sfera  și de data asta vom ruga toate femeile să conecteze acest pocal din centru la corpul lor. Femeile conectează Pocalul la pântecul și la inima lor.

Vizualizăm cum în Pocal apare un Trandafir care își schimbă culoarea: diamant, portocaliu, roșu, roz, albastru, auriu.

Cerem ca acest trandafir (apărut în pocal) care își schimbă mereu culoarea până devine curcubeu…, să coboare în inima noastră și apoi în pântecul nostru, al femeilor. El descarcă diverse frecvențe de energie. Bărbații îl descarcă în inimă. Rugăm acest trandafir să curețe ceea ce este de curățat: dureri, emoții moștenite din alte vieți și din linia maternă… Trandafirul curăță și transmută și devenim mai luminoși și mai curați.

Ne vizualizăm pe noi înșine ca un pocal. Bărbații îl vor vizualiza la nivelul inimii , femeile vor vedea două pocale unul la nivelul inimii și unul în pântec, legate între ele printr-un canal. Trandafirul începe să curețe și apoi curge spre Pământ în chakra rădăcină și se conectează la pocalul din centrul Pământului.

Iii… Aaa…  Șșș…

Sfânt, Sfânt, Sfânt este Vasul Domnului, Mama Gaia.

Sfânt, Sfânt, Sfânt este Vasul Domnului, Femeia.

Sfânt, Sfânt, Sfânt este oceanul planetar. Sacru, sacru, sacru este oceanul planetar. Încă o dată rugăm curățarea femininului planetar și curățarea femininului personal de sentimentele de nevrednicie, mai ales de programul Nu sunt destul de bună.

Cerem descărcarea valorii de sine a femininului în corpul fiecărei femei, la nivel personal. Rugăm sinele noastre feminine din dimensiunile superioare, sinele conectate cu energia Mamei, să trimită calitățile lor pozitive de iubire, de iertare, de acceptare și de valoare de sine în mod deosebit. Să le trimită, să le descarce către personalitatea actuală de pe Pământ, care ne aparține.

Vizualizăm încă odată această lucrare ancorată în celulele noastre, în toate corpurile noastre subtile, de la corpul cauzal la cel mental, astral, emoțional, eteric, fizic.

S-a făcut, s-a făcut, s-a făcut! Amin, mulțumim!

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close