Trandafirul ca instrument de vindecare

 

 

În meditațiile de curățare și regresiile spirituale se pot folosi forme gând și cele mai eficiente forme gând sunt cele simbolice. Astăzi vom vorbi despre Trandafir.

Ca simbol de vindecare, trandafirul reprezintă un instrument deosebit de puternic și eficient. Poate fi folosit foarte bine pentru purificarea și rafinarea energiilor și a emoțiilor și are abilitatea de a curăța din structurile noastre energiile străine care nu fac parte din structura noastră internă originală.

Dacă dorim să eliminăm din structurile noastre emoțiile și energiile negative rezultate, de exemplu, din eșuarea relației cu o altă persoană, putem proceda în modul următor:

Intrăm în starea de meditație și vizualizăm în inima noastră un trandafir, apoi punem în interiorul lui persoana cu care am avut neînțelegerea. Stăm puțin și simțim emoțiile negative respective. Lăsăm trandafirul să se îmbibe cu ele și cu energia din relația cu persoana respectivă. Stăm și vizualizăm cum trandafirul se îmbibă cu energia negativă care ne supără.

Scoatem trandafirul din inimă și din aura noastră, apoi îl dizolvăm. Vizualizăm cum se topește în neant trandafirul, cu energia din el și cu imaginea persoanei respective. Energia negativă este neutralizată și se revine la persoana respectivă. Persoana va primi înapoi o energie emoțională neutralizată, care nu îi poate face rău și nu creează nici o implicare karmică.

Putem vizualiza trandafirul și în fața noastră, și prin intenție clară vizualizăm cum absoarbe toată energia negativă generată în relația cu persoana cu care ne-am certat. Când trandafirul dă semne că s-a umplut de energie negativă (de exemplu se poate închide floarea), îl dizolvăm. Putem repeta procedura de mai multe ori cu o serie de trandafiri, până simțim o ușurare și imaginea trandafirului nu se mai modifică, ceea ce înseamnă că ne-a curățat.

Se poate lucra cu Trandafirul pe orice situație negativă din viața noastră, din prezent sau din trecut. Putem vizualiza situația respectivă retrăind emoțiile aferente, apoi le punem într-un glob de cristal eteric pe care îl introducem în trandafir.

Rugăm Trandafirul să transmute și să curățe energia din situație, apoi dizolvăm Trandafirul.

Repetăm procedura cu o serie de trandafiri până ne simțim curățați și ușurați, și în final vizualizăm un Trandafir Auriu nou și curat plin de energia lui Cristos, pe care îl înglobăm în noi.

Spunem:

Am tot ce îmi trebuie ca să fac tot ce vreau și am tot ce vreau ca să fac tot ce îmi trebuie! (3X)

Și chiar așa și este.

Mulțumesc Doamne!

…………

Metoda cu Trandafirul se poate aplica și asupra unor întâmplări traumatice din trecut, cu comanda ca energia respectivă din trecut să rămână acolo și să nu se mai propage în prezent și să nu ne mai afecteze emoțional, mental și fizic, în nici un fel.

Categorii Incursiuni AkashiceEtichete , , , , , , ,

2 gânduri despre „Trandafirul ca instrument de vindecare

  1. Poate că…”sa nu de mai propage in prezent” ar fi util sa fie inlocuita de o afirmație pozitiva.
    Din drag si Prețuire 🌞

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close