Atelier de Geometrie Sacră

 

Despre Geometria Sacră

Geometria Sacră este limbajul creaţiei și vehiculul spiritului. Formele Geometriei Sacre constituie modelele fundamentale după care s-a creat universul și conțin în ele codurile Creației, care au capacitatea de a echilibra câmpurile energetice umane, aducându-ne în armonie cu noi înșine și cu legile naturii.

Geometria Sacră conţine un sistem informaţional complex, care poate fi folosit pentru a accesa vindecarea şi creşterea în multe dimensiuni. Rezultatul lucrului cu geometria sacră este armonizarea și regenerarea fizică, emoțională, mentală și spirituală, prin reconectarea la Sinele Divin și prin dezvoltarea conștiinței multidimensionale aliniate la Sursă, a inteligenței spirituale și a intuiției înnăscute.

Efectele Geometriei Sacre sunt evidente atunci când vizităm locuri sacre. Aţi vizitat piramidele sau o Roată a Medicinei? Înseamnă că i-aţi simţit efectele. Aţi păşit într-un labirint? Aţi participat la un dans în cerc? Aţi construit o mandala? Înseamnă că i-aţi simţit efectele.

Lucrul cu Geometria Sacră poate aduce transformări profunde: poate reactiva Matricea Originială și poate realinia omul la ea, poate descătușa potențialul din ADN optimizând ființa umană și poate deschide percepțiile către potențialul nelimitat al spiritului. Geometria Sacră este o modalitate de a vindeca și a aduce frumusețe și valoare în viaţa noastră, într-un mod pozitiv şi echilibrat. Înțelegerea legăturii dintre Geometria Sacră și meditație creează o poartă prin care putem călători dincolo de spațiu și timp, și poate crea un canal puternic de conectare la Divin și accesare a potențialului nostru înalt.

Conținutul cursului:

– Prezentarea teoretică. Cum se poate lucra cu Geometria Sacră pentru optimizarea personală pe diverse paliere.
– Solidele platonice.
– Cercul sacru. Construirea spațiului sacru personal și a altarelor. Crearea unui câmp de energie aliniat la frecvențele înalte și menținerea lui.
– Spirala – teorie și practică
– Vesica Piscis
– Piramida și funcționalitatea sa. Tetraedrul Cer și Tetraedrul Pământ
– Sămânța Vieții
– Floarea Vieții

Cursul îmbină explicațiile teoretice cu lucrul practic  (exerciții de meditație ghidată și lucru energetic gen reiki cu formele geometriei sacre). Se va lucra pe curățarea blocajelor energetice și a tiparelor limitative.

Exercițiile vor fi alese  (dintre numeroasele posibilități) în funcție de dinamica de grup, în limita timpului disponibil.

Nu se desfășoară activități de desen cu rigla și compasul.

Nu este necesară vreo pregătire/inițiere anterioară.

Exercițiile vor putea fi integrate în practica personală și în terapia la distanță.

Durata cursului: două zile.

Facilitatorul cursului: Spirit Dacic

Spirit Dacic este specializată în domeniul regresiei spirituale: Școala Time Line Healing a lui Sal Rachele și QHHT /Quantum Healing Hypnosis Technique, Școala lui Dolores Cannon. Studiile și călătoriile pe care le-a făcut au purtat-o la locurile sacre dacice și pelasge din România și Bulgaria și la piramidele din Bosnia, unde a primit inițiere în lucrul cu tehnologia de lumină și conectare la maeștrii interiori din sferele înalte. A studiat limbajul Mandalei de Lumină (Metoda Ursula Irgang), are pregătire ca Gong Master (training cu Massimo Piazza și Don Conreau) și lucrează cu Geometria Sacră (a primit inițiere în acest domeniu la atelierele de lucru cu merkaba din Școala Reamintirii a lui Drunvalo Melchizedek).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close