Construirea altarului casei

Cu toţii ar trebui să avem în casă un loc pentru altare, orientate spre cele 4 direcţii. Altarele sunt câmpuri de energie înaltă împământate în 3D şi reprezintă căi de acces spre alte lumi în care ne putem înălţa până la a 9-a dimensiune, ceea ce înseamnă eliberare, libertate, mântuire şi nu sunt greu de realizat. Pune în ele ce vrei, obiecte care îţi plac, un tablou, o carte, un vas, o piatră care-ţi place, cristale, poze chiar, nu flori uscate sau trofee de vânătoare care reprezintă moartea. Cele mai folositoare simt cristalele şi obiectele din metale preţioase, în rest ce îţi place…

Cel mai simplu este să începi cu cele 4 puncte cardinale, est-vest, nord-sud. Simţiţi că sunteţi centrul acestei matrice cu 4 direcţii. Metoda tradiţională de rugăciune în altar este să staţi cu faţa la est, spatele la vest, nordul vine în stânga, sudul în dreapta. Odată obişnuiţi cu asta, activaţi-vă fiecare parte a corpului cu punctul cardinal corespondent, atunci când ştiţi oriunde şi oricând care e orientarea voastră în raport cu Pământul, puteţi simţi spiritele fiecărui punct cardinal.

Energiile care vin de la Est sunt cele care oferă ghidare creativă pentru acea zi; energiile care vin de la Vest sunt spirite care vă arată ce anume trebuie să transformaţi sau chiar să îndepărtaţi. Energiile care vin de la Nord vă vor inspira să căutaţi cel mai stimulativ rezultat din ziua respectivă. Energiile care vin dinspre Sud sunt spirite ce doresc să vă susţină să aibă grijă de voi. A 5-a direcţie este direct în centrul Pământului, care vă hrăneşte cu puteri nelimitate. A 6-a direcţie este axa verticală înălţată spre cer către lumile mai înalte. A 7-a direcţie este inima, în centrul fiinţei voastre. Astfel orientat, corpul interacţionează cu toate energiile care se îndreaptă spre el, devenind un corp ce vibrează şi oscilează (în altar) la nivelul 6D. O persoană centrată în inimă atrage în câmpul ei ce doreşte cu adevărat, iar atunci când inima și mintea sunt informate de cele 6 direcţii, sunteţi total extinşi și nu te mai afectează agitaţia din 3D.

DSCF0592

Reţineţi, momentul ACUM este locul în care sunteţi informaţi de către trecut, în timp ce vă creaţi viitorul, pentru asta este util să vă gândiţi la voi ca la un punct din 3D şi să deveniţi conştienţi de cele 7 direcţii ce pornesc din corpul vostru.

Nu te rogi la altare, acolo stai centrat în inimă, lucrezi conştient cu energiile celor 6 direcţii şi te rogi Creatorului. În timp, toate acele obiecte devin obiecte de putere, ai înţeles de ce, sper, prin atitudinea ta conştientă le menţii la nivelul vibraţiei 6D şi aceasta te va proteja pe tine, veţi vedea că influenţa altor persoane asupra dumneavoastră se diminuează şi dispare, nu puteţi fi manipulaţi, atacaţi energetic, răniţi, odată orientaţi în lume după direcţiile sacre, influenţele invadatoare sunt îndepărtate din câmpul vostru şi devii suveran. La un moment dat puteţi vibra la o frecvenţă atât de înaltă, încât cei mai mulţi oameni să nu te poată vedea, sunt mulţi oameni care fac asta din raţiuni de supravieţuire şi adaptare şi e minunat.

Priviţi altarele unui practicant… E — V — S.

Copiii născuţi şi crescuţi în case care au asemenea altare cresc mai repede, sunt mai inteligenţi, îşi dezvoltă toate capacităţile mai repede, simt mai siguri pe ei, mai precişi şi mai eficienţi, dezvoltă uşor calităţi de lideri; ajutaţi-i, e uşor şi e atât de bine… Ar mai fi ceva de adăugat: din totdeauna strămoşii au ştiut că este o complementaritate a altarelor cu sunetul, acustica, ei au trăit în vremuri în care mai era încă posibil să auzi sunetele cerurilor şi au ştiut ce efecte puternice au sunetele asupra conştiinţei. Recent, cercetătorii străini au descoperit că doina românească cea de demult are cea mai înaltă frecvenţă de vibraţie dintre toate mantrele acestei lumi şi eu ştiam asta de mult, c-am încercat toate mantrele consacrate, în toate limbile pământului şi am constatat că niciuna nu cântă în inima mea precum doina noastră, ori că niciuna nu plânge în inima mea precum doina noastră cea străbună şi am ştiut că vine din cer. Ajunsesem să folosesc mantra Om care vine din sanscrită, care vine din limba dacilor de demult şi ştiam că e bine aşa şi destul.

Acum câțiva ani am mers la Ceahlău; la baza muntelui spre vârful Toaca am auzit muzica sferelor şi am ştiut că e portal dimensional în Pleiade la strămoşi şi prin el primeau cunoașterea, aşa au ştiut strămoşii noştri, acei moşi, ori preoţi iniţiaţi la Zamolxiene care menţineau legătura permanent cu Fondatorii. Pe mine m-a ţinut 3 zile după ce am plecat, ei foloseau sunetul 7D, ca să creeze geometria 6D, care să le deschidă inima 5 D, în timp ce-şi petreceau viaţa jucându-se cu arhetipurile 4D pentru a menţine pacea şi armonia în 3D. Aşa am vrut să ştii…!

Mircea Andrișan în cartea Rădăcini, Editura Ion Prelipcean, Horodnic de Jos, 2016

 

 

Categorii Articole în românăEtichete , , , , ,

1 gând despre „Construirea altarului casei

  1. Formidabilele puteri ale radacinilor noastre stravechi,pe care trebuie sa le redescoperimp,ca altfel,riscam sa pierim.De fapt,asta se vrea!Doamne al strabunilor nostri,nu ne lasa sa orbecaim in deznadejde si in nestiinta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close