Meditația cu Bolta Stelară

Respirăm adânc și ne centrăm în zona inimii. Putem chiar pune mâna pe inimă, deasupra inimii pe piept. Ne gândim la această zonă din corp și respirăm prin ea de mai multe ori. Ne concentrăm în zona inimii și respirăm adânc, intrând într-o stare de relaxare și pace.

Vizualizăm cum se deschide un canal de lumină albastră argintie deasupra capului nostru, deasupra încăperii în care ne aflăm. Ne conectăm la această energie de culoare albastră.

Ne imaginăm cum scaunul nostru pe care suntem așezați începe să se învârtă înspre dreapta încet, încet… Se învârte, se învârte, se învârte… fără să amețim. Ieșim în mod natural și ușor din corpul fizic, și ne angajăm în coridorul cu lumină albastră. Suntem așteptați la intrarea în coridor, de către Nut, Zeița Bolții Stelare.

Urcăm prin coridorul interdimensional cu lumină albastră împreună cu ghizii de lumină  și Zeița Nut, până când ajungem într-un templu de vindecare special conceput pentru noi.

Urcăm în coridorul albastru, zburăm tot mai sus și mai sus, și pe măsură ce urcăm, devenim mai ușori și mai euforici, și simțim cum ne crește vibrația. Pe măsură ce urcăm, simțim cum ne vibrează corpul eteric.

Suntem ușori și energizați. Simțim cum aerul din coridor, din jurul nostru este ionizat și vedem un fel de bule de energie albastră argintie, care urcă și ele odată cu noi. Este foarte bine și ne relaxăm.

Am ajuns la templul de vindecare. Suntem conduși într-o cameră de vindecare rotundă, care seamănă cu bolta cerească. Se vede cerul nopții, plin de stele. Atmosfera este primitoare, relaxantă, ca la munte, ionizată cu ioni negativi. Simțim căldura sufletească și buna primire a ghizilor noștri care sunt prezenți acolo, și observăm cum au fost pregătite pentru noi niște dispozitive de vindecare care arată ca păpușile rusești Matrioșka, câte una pentru fiecare din noi.

Vedem că este numele nostru scris pe ele, ne ducem în dreptul lor, ne așezăm în dreptul păpușilor rusești, fiecare în dreptul celei cu numele corect. Vedem cum aceste păpuși se deschid. Intrăm în ele și ne înglobează pe fiecare din noi. Acum fiecare din noi se află într-o păpușă rusească.

Suntem așezați ca o mandală în jurul Zeiței Nut, care în vechiul Khemet (Egipt) era Zeița Bolții Stelare. Ni se explică puterea arcană a lucrului cu formele gând din simbolurile sacre, de ce s-au pregătit aceste sarcofage. Energia Bolții Stelare reprezentată de Zeița Nut este foarte curată, foarte pură, și are capacitatea de a ne curăța și de a ne energiza.

Ni se spune să ne liniștim, să ne centrăm, să respirăm adânc și prelung… Vedem cum imaginea Zeiței dispare și în centrul cercului apare un cristal. În acest cristal vedem stelele. Zeița Boltei Stelare este o energie feminină, este o energie care ne conectează la apele stelare din pântecul Mamei Divine. Este, practic, energia Mamei Divine. Vizualizăm această apă cu stele în cristalul din centrul cercului.

DSCF0515
Tablou de Ariendra Dagoz

Ne conectăm la Apa cu Stele din Cristal și la energia pe care acesta o emană.

Cântăm: Lumina de Stea!…………………….

Ne conectăm la Bolta Stelară și la apele din Pântecul Mamei Divine.

Lumina de Stea!…………………….

În Egiptul Antic, pe sarcofage se picta deasupra mortului imaginea zeiței Nut, ca o femeie cu stele multe în corp. Ochii zeiței pictate pe sarcofag se suprapuneau peste ochii mortului, o suprapunere perfectă. Silueta corpului pictat al zeiței se suprapunea peste corpul omului mort, din sarcofag. De data aceasta suntem noi cei vii, în această păpușă rusească, în acest sarcofag.

Ne conectăm acum la Zeița Nut.

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

O chemăm pe Nut să ne purifice, să ne curețe ego-urile, fricile noastre, frica de dizolvare a egoului, care poate interveni odată cu expansiunea conștiinței. O chemăm pe Zeița Nut să vină la noi și simțim cum ea vine și ne îmbrățișează. Trecem printr-un fel de filtru prin ochii zeiței Nut, care vin exact peste fața noastră, peste ochii noștri. Trecem prin acel filtru, ieșim din sarcofag și suntem acum în spațiul cosmic, în stele, în spațiul stelar.

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

Simțim cum odată cu ieșirea prin sarcofag prin ochii Zeiței Bolții Stelare, suntem curățați de impurități, cum suntem filtrați… Simțim o energizare foarte mare, e ca și cum o parte din noi ar muri și esența noastră care stătea strânsă undeva în noi ca un punct sub presiune, deodată se expansionează. Ne expansionăm, ne energizăm ca la un dinam, parcă am fi montați la un dinam. Simțim cum ne crește nivelul energetic, simțim cum suntem fericiți, energizați, e ca și cum „am fi murit”, dar asta se simte ca o eliberare. Avem un sentiment de bucurie și de întoarcere acasă. Accesăm acum o dimensiune înaltă și e ca o întoarcere acasă.

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

Curăță, curăță, curăță!

Purifică, purifică, purifică!

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

E ca un fel de mică moarte această filtrare, această transmutare, această transformare.

Simțim cum impuritățile de greutate, de tristețe și separare se curăță ca o pieptănare a aurei noastre și sunt transmutate de către zeița Nut, și cu ajutorul aparaturii în formă de sarcofag.

Simțim cum suntem curățați, cum ne încărcăm cu energie înaltă la nivelul celular, la nivelul structurii noastre. Suntem recunoscători pentru această vindecare, pentru această curățare.

New Picture

Dacă tot ne aflăm în această ipostază favorabilă vindecării, cerem acum să se lucreze și pe ancestral, pe câmpul de informație și pe energia ancestrală. Vizualizăm din nou sarcofagele egiptene sau păpușile rusești așezate una în alta, și vedem cum în spatele persoanei noastre se află mama, se află bunica, se află străbunica, se află stră-străbunica și așa păpușă în păpușă în păpușă, straturi energetice, structuri informaționale…

Rugăm ca aceste structuri informaționale ancestrale să fie acum curățate atât cât este posibil, maximul admis în acest moment, în funcție de câtă energie putem acum primi și procesa.

Apelăm la Zeița Nut a Bolții Stelare și prin ea la Mama Divină, ca să ne ajute să ne purificăm.

Luminaa de Steeeeaaaaa!..………………

Ne conectăm la această energie, la Apele Stelare și iarăși simțim cum trecem prin acel filtru, cum acel filtru trece prin noi ca un pieptene și se transmite mai departe la toate păpușile rusești și le curăță și le piaptănă pe toate. E ca și cum ar intra prin niște rădăcini ca o încrengătură de plete încâlcite. În spatele nostru vizualizăm plete lungi ca niște rădăcini, care reprezintă ancestralul, moștenirea, structurile pe care le-am primit de la strămoși. Cerem ca ele să fie acum curățate, purificate și transmutate!

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

Maaa Maaaaaaaaaaaaaa!.………………..

Mitología-Egipcia-La-Diosa-Nut-como-el-cielo-nocturno-Pandemonium.com_.mx_

Cerem să fim recalibrați la Sursa noastră divină, ca să putem transmite multă lumină, ca să putem manifesta mai multă lumină în viața noastră. Cerem să fie dizolvat orice blocaj, orice frică de pierdere a individualității și să fie transmutată în acceptarea sinelui nostru mai larg, în acceptarea unui nivel de conștiință lărgit.

Purifică, purifică, purifică!

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

Curățare, armonizare și realiniere la sursă, realinierea ancestralului la strămoșii stelari de evoluție înaltă din dimensiunile superioare, regăsirea rădăcinilor curate și purificate, recablare, rearmonizare! Rămâne, un minut în liniște, și lăsăm să lucreze această energie.

Luminaa de Steeeeaaaaa!………………..

Mulțumim ghizilor, mulțumim medicilor stelari, mulțumim tuturor ființelor de lumină care au fost alături de noi. Mulțumim și onorăm!

Acum ne retragem din camera de vindecare și coborâm prin coridorul cu lumină albastră în camera unde se află corpurile noastre, în stare de meditație. Coborâm încet în corp. Ne simțim foarte bine!

Mulțumim!

……………………………………………………………..

Cuvintele lui Nut către noi:

Prin trupul meu curge Moartea,

Prin trupul meu curge Viața.

Prin pletele mele suflă Vântul Stelar.

Sunt cu voi mereu, copiii mei.

Amintiți-vă despre Acasă,

Amintiți-vă despre stele.

Voi

Sunteți praf de Stele.

Vă îmbrățișez.

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close