
Marele calendar cosmic se rotește. Marea Spirală Cosmică a făcut un ciclu aproape complet, și Energia Mamei Divine revine în forță pe Pământ. Urcând pe munții sacri ai României, descoperim vestigii ale unor vechi culturi, care venerau Zeița Mamă în diverse forme. Pietrele zoomorfe de pe Ceahlău, informate ca niște cristale, păzesc ca niște gardieni străvechi centrele energetice ale muntelui, și așteaptă să fie reactivate prin intenție, cu iubirea noastră.

Urcând pe Ceahlău dincolo de Dochia, în fața terenului îngrădit pentru campare, se află această formațiune stâncoasă, pe jumătate ascunsă sub stratul de sol acoperit cu iarbă și mușchi. Stânca m-a chemat ca un magnet și când am atins-o s-a declanșat o viziune – am vizualizat o plasă verde care ținea în ea toate formele de viață de pe planeta noastră, și am simțit iubirea Mamei ca o energie atât de duioasă și de puternică încât m-a făcut să plâng – atât de mare era diferența dintre acea vibrație și vibrația mea diurnă obișnuită. În fața Țestoasei se află o lespede de piatră pe care se așezau ofrande, și puțin mai încolo se află la sol o piatră care arată ca bazinul unei femei care naște. Aici se făceau în vremuri străvechi ritualuri ale Pântecului și se năștea ritualic. În acea vreme existau astfel de ritualuri de venerare a Zeiței Mamă și a Mamei Pământ.
În regresie se vede cum vegetația era tropicală pe vremea când se făceau aici ritualurile Mamei. Tot platoul unde campează acum corturile era un loc sfânt dedicat Mamei. Terenul dintre Țestoasă și Berbec era sanctuar, nu avea nimeni voie să îl străbată cum facem azi, când s-a făcut o cărare chiar prin mijlocul sanctuarului.

Propunem următoarea meditație cu Țestoasa de pe Muntele Ceahlău:
Arheologul din America de Sud, Daniel Ruzo a urcat pe Ceahlău și la Sfinx (în 1968), și a cercetat aceste stânci zoomorfe, care reprezintă animale din zona tropicală (lei, maimuțe, etc). Concluziile la care a ajuns sunt extraordinare. Ruzo vorbește despre o mare civilizație din străfundurile istoriei, pe care el o numește protoistorică, care a fost distrusă de mari catastrofe și transformări planetare, precum potopul.

Ruzo a constatat că în România există megaliți zoomorfi și antropomorfici foarte asemănători cu cei de pe platoul Marcahuasi, din Peru.
http://www.bcvideo.com/markawasi.html
Ruso a afirmat că megaliții din România au legătură cu cei din platoul Marcahuasi și ar fi de fapt operele aceleiași culturi străvechi, pe care el o numea Masma. Ființele care au modelat megaliții aveau abilitatea de a călători la mari distanțe pe planetă și accesau stări de conștiință extinsă. Ruzo a făcut chiar și un documentar care a rulat la cinematograful Scala de două ori, dar comuniștii și-au dat seama că informațiile din film ar fi dus la schimbarea paradigmei. Filmul a fost interzis și Ruzo a fost obligat să plece din țară. Oamenii deschiși la minte sunt evident mai greu de condus și de manipulat…
Acești megaliți sunt dovezi ale faptului că civilizațiile protoistorice nu erau atât de primitive cum se crede. Aceste civilizații aveau o tehnologie spirituală, nu o tehnologie mecanică exterioară, cum este a noastră. Erau conectați la stele și la dimensiunile înalte, și puteau călători prin bilocație și proiecție astrală. Pe de altă parte, starea de agregare a materiei era atunci oarecum diferită și planeta noastră se afla într-o dimensiune mai înaltă decât în zilele noastre.
Link la filmulețe de pe You Tube dedicate lui Daniel Ruzo și megaliților din Carpați:
Pe vremuri pe Vârful Toaca de pe Ceahlău urcau de ziua muntelui bătrâni cu buciume, îmbrăcați în straie tradiționale, și buciumau – ziua muntelui Ceahlău este pe 6 august, de Schimbarea la față, când se formează Piramida Holografică. Exact acolo unde se bătea toaca și cântau bătrânii din bucium, comuniștii au construit stația meteo, un moment închinat Tehnologiei. Odată cu aceasta, Spiritul Ancestral al muntelui a încetat să mai fie venerat așa cum o făceau strămoșii noștri daci.

S-a construit un schit mai jos, unde vin mulțimi de oameni pe 6 august de hramul muntelui, nevoia de sacralitate a omului există în continuare. Se roagă oamenii pe munte, dar numai în manieră creștină. Iar paradigma creștină înțelege prea puțin megaliții.
Unde este străvechiul sentiment de sacralitate și respect al Pământului? Chiar lângă stânca sacră de pe Ceahlău, când am fost noi acolo, am văzut mormane de gunoi! Ne sufocă plasticul, poluarea și lipsa de respect!
Acești megaliți sunt informați precum cristalele. Conectarea la informația din ei te înalță și te conectează la strămoșii acestui pământ și la caracterul sacru al vieții. Oamenii ar trebui să pășească plini de respect pe muntele Ceahlău. Înțelegerea corectă a semnificației megaliților duce imediat la Spirit, la schimbarea paradigmei și la reintegrarea umană într-o perspectivă cosmică mai largă!
1 gând despre „Țestoasa de pe Ceahlău”