MEDITAȚIE – Abundența

26992654_1397614137034811_4700438481509608880_n
Tablou realizat de Ariendra Dagoz

Astăzi vom face o meditație de lucru cu Abundența. Cerem ajutorul Lordului Kubera, care lucrează cu Abundența.

Lord Kubera va ajuta la ridicarea vibrației din 3D și la descărcarea de informație și energie pentadimensională. În timpul acestei meditații vom asculta mantra de abundență a Lordului Kubera în fundal.

Ne centrăm în spațiul Inimii și vedem un tunel auriu prin care coborâm, mergem oblic în jos, coborâm din creier în inimă și intrăm prin spatele inimii, în spațiul Inimii. Ne aflăm acum în spațiul Inimii, pe care îl vedem ca o încăpere crepusculară cu o lumină portocalie aurie, e ca un fel de ceață aurie în jur, dar aceasta se cristalizează și devine din ce în ce mai limpede. Vedem cristale în jur si o apă ca o oglindă jos, rotundă, ca o oglindă rotundă. Simțim prezența Ghizilor, a Îngerului Păzitor, a Maeștrilor Înălțați, Lord Ganesha, Lakshmi. În fața noastră se află Lord Kubera, care s-a oferit pentru lucrarea de astăzi.

Îl vedem pe Lord Kubera ca o Ființă de Lumină. Are pe cap o căciulă înaltă ca o piramidă țuguiată. E chiar în fața noastră. Este în centru și îl vedem tridimensional. Stă așezat cu genunchiul ridicat, cu mâna dreaptă pe genunchi, și cu mâna stângă face semnul de binecuvântare. Are pe cap și pe veșmânt nestemate, are diademă de nestemate pe cap care sclipesc. Noi suntem deja așezați în jurul cercului, a oglinzii aurii, și el stă suspendat deasupra ei. El pune un trandafir auriu în oglinda din centrul încăperii, și oglinda portocalie aurie începe să se rotească și formează un vortex.

26992654_1397614137034811_4700438481509608880_n
Tablou realizat de Ariendra Dagoz Family

Lord Kubera ne spune așa:

A venit vremea să renunțați la lipsuri, la sărăcie, la programele acestea, și pur și simplu să vă bucurați de Abundență, care este dreptul vostru înnăscut, care face parte din voi, care e apanajul vostru, al Luminii din voi, trebuie doar sa o chemați.

Și spune:

Abundența nu se referă doar la bani, se referă și la bani din Abundență, adică la a avea bani din belșug, dar se referă și la a avea lucrurile pe care le procuri cu bani. Acestea pot veni prin relaționarea la alte ființe, prin oportunități, prin miracole, prin sincronicități, poți fi la locul potrivit în momentul potrivit, astfel încât să te conectezi, să relaționezi cu situațiile, cu oportunitățile în care poți accesa Abundența, nu numai plătind bani ci făcând alte servicii, sau pur și simplu din iubire necondiționată, din conectarea la Abundență.

 

Vedem această energie aurie care se descarcă dintr-un vortex auriu portocaliu, o vedem  ca o ploaie de bani aurii. O simțim în rinichi. De ce? Pentru că acolo e energia noastră ancestrală, și  programele de sărăcie de pe neamul nostru, de la Strămoși, sunt acum îmbibate de această Lumina aurie și curățate, curățate, curățate.

Oooommmmmmmmmm………………………………………

Vedem litere de foc galben aurii cum se scurg în rinichii noștri și curăță ca un nisip depunerile de neputință financiară și toate blocajele care împiedică fluxul de Abundență din viața noastră.

Vizualizăm rotirea vortexului de energie în corpul nostru de la dreapta la stânga… Acum! Descărcăm acum în noi această energie pentadimensională a Abundenței.

Oooommmmmmmmmm………………………………………

Se simte ca o căldură, o simțim acum.

Continuăm să lucrăm la rinichi, la șale. Vizualizăm cum coloana noastră vertebrală se alimentează acum din această energie, care deja s-a depus de o parte și alta a coloanei unde sunt rinichii și sub rinichi, la linia unde vine guma de la pantaloni, pantaloni ca cei moderni care sunt lăsați pe fund. Vedem în acea zonă cum se formează depozite de energie aurie, o vedem ca o apă aurie, și coloana vertebrală noastră face rădăcinuțe care se alimentează din această apă aurie. Vedem cum stăm așezați cu fundul într-o baltă de apă aurie și ne alimentăm din ea prin rădăcinuțe, și o tragem în sus.

Tragem aer în piept și în momentul când tragem aer, vizualizăm cum ridicăm această energie aurie în sus pe coloană, și iese prin creștetul capului, și se face un vortex de Lumină aurie și devenim ca o fântână de Lumină aurie a Abundenței și a fericirii noastre naturale. Vedem cum corpul nostru fizic se îmbibă cu această energie a Abundenței aurie și vedem cum Îngerii Abundenței sub îndrumarea lui Lord Kubera înscriu acum în toate celulele noastre energia Abundenței. Și cum arată? Arată ca niște cristale de citrin și în fiecare din ele se pune și o Floare a Vietii de aur.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa……………………uuuuuuuuuuuuuu…………………………….mmmmmm……..

Vedem cum se creează niște canale aurii, niște coridoare care duc la dimensiunea a cincea a Abundenței și a Armoniei, și aceste canale ne alimentează. Aceste canale aurii vin din dimensiunea a cincea direct către noi și se scurg în rinichii noștri.

Ne rotim din dreapta spre stânga și vedem cum Lumina aurie alimentează rinichii, care devin aurii și consumă impuritățile, fricile de sărăcie și fricile că nu putem să beneficiem de resursele de Abundență ale Universului. Vedem cum Lord Kubera își bagă mâinile în rinichii noștri și curăță toată zgura, curăță energii ca niște pietre la rinichi, ca un nisip de frică și neputință financiară. Ne simțim ușurați, parcă am pierde din greutate și am deveni ușori.

Ooooooooooooooooooo………………………………

Și Îngerii Abundenței lucrează acum pe noi, pe corpul nostru fizic, eteric, emoțional, mental, cauzal și spiritual. Informația este ca s-a dat o dispensă acum în care se poate face asta, cu mare bucurie și iubire. Ei fac asta acum pentru cei care cer acum ca Abundența, ca energia de Abundență să fie descărcată acum în viața lor, pentru că asta ne va ridica vibrația și vom putea lucra pentru ridicarea planetei și pentru ridicarea rețelei de Lumină a planetei.

abundance

Și iată ne pompează lumină portocalie aurie în continuare Lord Kubera și Îngerii Abundenței, și toate Ființele de Lumină care lucrează cu Abundența. Continuăm să mișcăm energia, ne rotim bazinul și energia curge în continuare, curge acel vortex prin noi, și se formează un torus – energia vine la rinichi și la baza coloanei o trimitem în sus prin chakra coroană. Se formează un torus ca o fântână. Vizualizăm bule aurii și portocalii care urcă prin noi și curăță. curăță, curăță  toate chakrele și tot canalul de Lumină al coloanei, urcă și prin canalele de energie Ida și Pingala, de o parte și de alta a coloanei, în spirală.

Ne simțim ca niște copii care se bucură și se joacă, și vedem în continuare cum rădăcinuțele care s-au făcut sub coloana noastră și ne conectează la oglinda auriu portocalie din centru și de sub noi pulsează frumos cu această energie portocalie aurie și se alimentează cu ea cu mare bucurie, cu mare bucurie, cu mare bucurie.

Uuuiiiiiiiiiiiiiiiii………………………………………………………………………………………………………..

Dreptul nostru de abundență naturală din Matricea Divină este acum reactivat și descărcat în matricea pământeană actuală a personalității, a egoului chiar, astfel încât vedem cum programele egotice sunt îmbibate de încrederea în Abundență.

Știm ca PUTEM fi împliniți și fericiți, că totul va veni la timpul potrivit, la momentul potrivit cu ajutorul lui Dumnezeu și a Sinelui nostru Înalt, pentru că a venit momentul ca să ne deschidem și să ne cablăm la energia pentadimensională a Abundenței, pentru că se deschid acum ușile, pentru că se fac intersectări dimensionale și prin acestea pătrunde această energie a Abundenței care ne eliberează și ne permite sa fim noi înșine, ne permite sa facem lucruri care sa ne ridice vibrația, ne permite sa trăim în armonie cu partea noastră înaltă, în armonie cu Sinele nostru Înalt.

Simțim în toate chakrele noastre cum se deschide un portal auriu, începe sa curgă această energie ca niște bănuți de aur în toate chakrele noastre, si toate chakrele încep sa se învârtă mai puternic și să transmită această energie pe care o primesc direct de la Dumnezeu din dimensiunea a cincea, și chiar de mai sus.

Oooommmmmmm……………………………………………………………

Ne simțim ca un geizer, simțim cum primim această energie înaltă pentadimensională, energia Abundenței și Libertății din dimensiunea a cincea, o primim acum!

Vedem cum se creează deschideri ca niște mici portale în noi, către dimensiunea a cincea. E ca și cum ceea ce era solid devine acum transparent și se fac portale, se fac deschideri prin care curge energie pentadimensională în personalitatea noastră și în corpurile noastre. Vedem cum personalitatea noastră se deschide și se creează o rețea de lumină aurie ca o Floare a Vieții care ne conectează la alți oameni,  și energia Abundenței începe să curgă între noi și ei, astfel încât putem transmite darurile noastre pentadimensionale către ceilalți oameni din această rețea a Abundentei și a iubirii, pe care o vedem ca o Floare a Vieții aurie, care are și un fundal de susținere portocaliu.

Pompăm această energie, o facem să circule. Acum rotim bazinul spre dreapta. De ce? Pentru ca acum pompăm în afară, nu mai descărcăm,  trimitem către ceilalți în rețea energia Abundenței, și este minunat. Energia Abundenței e făcută să circule, nu e făcută ca sa stea blocată într-o bancă, într-o boltă de bani. Energia Abundenței e ca o apa care curge, este fluidă. O lăsăm să circule în noi și în afara noastră.

Ne vizualizăm pe noi înșine într-o Floarea Vieții transparentă care ne permează fiecare celulă și se imprimă în ea. Celulele se dezopacizează, devin cristaline, vedem cum devin de cristal, un cristal auriu cu nuanțe auriu cristaline ca un citrin, care lasă sa curgă prin ele energia Abundenței primită de la Sine. Ne vedem ca o Floare a Vieții cristalină, transparentă de citrin și în mijloc este un Soare care pulsează și emite această energie  primită direct de la Sursă. Ne vizualizăm ca o fântană care pulsează vie si trimitem mai departe această energie a abundenței.

Se creează râuri de energie care sunt diseminate prin Floarea Vieții către toți cei care se conectează la această energie, care ascultă această meditație, care se roagă către Lord Kubera și Îngerii Abundenței, care se conectează la energia Abundenței pentadimensională.

Vedem cum Îngerii Abundenței ne ajută, ne susțin ca și cum ne-ar ține de sub braț și ne simțim mai ușori, ne simțim euforici, ca niște bule de șampanie. Lăsăm această energie a Abundenței să curgă prin noi, și o direcționăm către Floarea Vieții a Pamântului. Vedem acum Rețeaua Christică a Pământului se activează cu această energie aurie a Abundenței.

Ooooommmm……………………………..

Vizualizam rețeaua planetară cum a devenit ca o Floare a Vieții cristalină, cum petalele devin transparente, permeabile, lăsam sa treacă prin ele Energia Abundenței pentadimensională.

Vedem cum toată planeta e ca o Floare a Vieții aurie.

Oommmmmmmm!…………………..

 

Categorii Meditații și rugăciuniEtichete , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close