Patul Zmeilor (Nefilimi și pământence)

https://www.youtube.com/watch?v=kXp-Yo_0hcc&t=48s

ȚARA ZMEILOR (Zona Belogradchik, Bulgaria)

59974861_188432265477578_6108415798198403072_n

Ana: Ne aflăm acum sus pe platformă în Țara Zmeilor. Platforma este foarte sus și este înconjurată de stele și de prezențe din dimensiunile înalte. Soarele și luna în echilibru. Ne așezăm pe platformă cu fața spre Soare. În dreapta e Stânca Zeiței Mamă. Sunt chiar în fața cercurilor cu apă. În stânga sunt niște formațiuni, niște stânci, separate de platformă, în fața platformei…

Diana: Ce scop avea formațiunea numită „Patul Zmeilor”?

Ana: Era o tehnologie de concepere a conducătorilor spirituali și lumești ai comunității pământene de atunci. Era folosită când zmeii răpeau fiicele oamenilor. Puneau acolo femeia și făceau dragoste cu ea, o impregnau cu energiile necesare și calitățile pentru diferite feluri de lideri, în funcție de ce fel de conducători vroiau să facă. Zmeul plonja suspendat în aer deasupra femeii din patul Zmeilor când se întâmpla aceasta. Erau Zburători ca în poveste. Unirea era la nivel energetic și fizic complex, pentru că zmeii erau spirit și energie mai degrabă decât materie fizică solidă. Erau nephilimi dintr-o dimensiune superioară, care se „materializau” în scopul procreării în acest loc. Nunta era sacră, se făcea în loc sacru în mod dirijat, în sensul că se aduceau conștient și în mod dirijat energiile participante și se înscriau în copilul care era conceput.

Zmeu
Zmeu

Diana: Zmeii puteau să zboare?

Ana: Da.

Diana: Când se făcea impregnarea, era la nivel fizic sau energetic?

Ana: Era energetic dar se manifesta fizic, se simțea în corpul fizic. Era ceva incredibil de relatat. A face dragoste cu un Zmeu… întrece orice literatură gen filmele XXX. Ha ha! Era o experiență care depășea cu mult experiența umană și lărgea cu mult percepția și ființarea fetelor, le expansiona. Era o stare multidimensională înaltă care le ridica pe femei în altă dimensiune. Era o inițiere multidimensională pentru femeie. Mulți căutători spirituali din vremurile care au urmat ar fi dat orice pentru a trăi o astfel de stare.

Diana: Acele femei care au fost impregnate acolo… Impregnarea lor se făcea cu respectarea liberului arbitru?

Ana: În unele cazuri da, în altele nu. Unele fete vroiau, altele nu. Dar dacă fetele aveau anumite calități genetice, nu mai conta pentru Zmei dacă fetele vor sau nu uniunea.

Diana: Erau polarizați cei care au folosit patul Zmeilor? Lucrau pentru putere personală sau pentru binele comunității?

Ana: Pentru ambele, unii dintre ei.

Diana: Ființele rezultate din această impregnare erau așa-zișii semizei din legendele grecești? Dotați cu capacități paranormale?

Ana: Da, erau deosebiți de pământenii de rând.

Diana: Erau precum zburătorii? (Da) S-a făcut și cu bărbat pământean cu corp solid fizic, care să nu mai fie suspendat deasupra femeii? (Da) Este vorba de acei semizei, adică progeniturile zmeilor care au făcut și ei același ritual de impregnare?

Ana: Da. Aceștia n-au mai respectat liberul arbitru. E ca o decădere… O violare, pentru că treptat ei nu mai au mai avut aceeași energie care să înalțe femeia…

Diana: Se simte o energie sexuală foarte puternică. Deci au fost și astfel de episoade?

Ana: Da.

Diana: Ce semnificație aveau acele stânci aflate în depărtare în față la patul Zmeilor?

Ana: Erau ca un depozit de informație. Toți cei care lucrau cu Patul Zmeilor se conectau la acest depozit de informație ancestrală. Are de a face cu Spiritul Locului, în sensul că toți cei care lucrau acolo trebuiau să îndeplinească o agendă a Spiritului Locului, exista o înțelegere între spiritul locului și cei care primeau permisiunea de a lucra în locul respectiv. Erau anumite cerințe ale locului care trebuiau respectate și îndeplinite. De aceea trebuia ca toți zmeii să facă o coborâre prin acele vase unde se aflau informații despre Spiritul Locului și coborând în ele se scăldau în ele și se amprentau cu ele, iar apoi când coborau în femeie, în mama viitorilor zmei (sau semizei), o făceau cu informațiile locului.

Diana: Ce înseamnă informațiile locului?

Ana: Existau zeii locului sau entități locale care își cereau tributul lor în mod șamanic, am putea spune. Astfel cei care urmau a se naște trebuiau să hrănească spiritele locului. E vorba de acei zei ai locului, de entități care prezidau de exemplu peste o vale, peste un munte, peste o peșteră, peste un grup de stânci sau o stâncă. Aceste entități erau din lumea de jos, spre deosebire de Zmei care veneau din lumea de sus. Dar zmeii nu puteau realiza nimic pe Pământ fără a cădea la înțelegere cu entitățile, cu Spiritul Locului din lumea de jos, care prezidau peste regnul mineral și animal cu energia 2D, care era fundația realității Pământului. Deci dacă doreai a manifesta ceva pe Pământ, trebuia să respecți spiritul locului și lumea de jos și energiile htoniene din pământ, energiile subterane ale pământului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Diana: Și ce trebuiau să le dea acestor ființe ale locului?

Ana: Energie, respect. Energie și obol. Obol înseamnă că o parte din ei, o parte din zmeu trebuia să se ofere acestor entități htoniene în sensul de a se uni cu ei, de a deveni una cu ei, astfel încât atunci când zmeii se uneau cu pământencele, o parte din zmei devenea spiritul locului. Ei se uneau cu Spiritul Locului împuternicindu-l și hrănindu-l cu energia lor, fiind la rândul lor împuterniciți și hrăniți de energia spiritului locului, astfel încât era o ca un fel de nuntire, de nuntă între cele două energii: cerească și pământească, în sensul de 2D, de htoniană, șerpiliană subterană. E vorba de niște energii ca niște ape subterane, erau energii care curgeau ca niște ape subterane. Aceste energii împletite cu cele ale zmeilor, au formatat munții din zona respectivă. Este un fenomen care se repetă la fel în toate zonele unde sufletul sau spiritul zmeu nephilim a coborât în pământ. Astfel de formațiuni animaliere stâncoase există și în România la Cetățuia, și în Grădina Zmeilor din Sălaj. Este o tehnologie extrem de veche. Din uniune se reformatau stâncile; materia era altfel, stâncile erau maleabile atunci, mai moi decât plastilina, erau oarecum transparente, nu erau așa dense.20190502_185226

Zeița Mamă (Numită și Mama Zmeilor)

Diana: Zeița Mamă ce rol are?

Ana: E vorba de spirit în materie, spirit coborât în materie, și atunci normal că prezența Mamei (mater –  cuvântul materie vine de la Mater, de la mamă) era indispensabilă.

Diana: Ce legătură are Zeița Mamă de la Platou cu Zeița Sekhmet din Egipt?

Ana: Zmeii au venit din stele prin portalul Sirius. La fel și această entitate, odată cu zmeii. Au venit cu Mater a lor – Mama lor, au venit ca un sistem complet, cu cultura lor, cu conceptele lor, cu energiile lor și cu zeița lor, felul cum o concepeau ei pe mama divină, cu care lucra acel grup de zmei.

New Picture (2)

Mai multe despre ea putem găsi studiind despre ea la modul intelectual în starea de trezire. Aici tot ce pot spune este că a fost pe multe planete și în mai multe locuri inclusiv de pe Pământ, de mai multe ori. Când zmeii au venit ca să ajute oamenii, au venit cu tot cu ea. Ei aveau sistemul lor, blocul lor de informații.

Erau ființe evoluate dar nu erau la nivel de Dumnezeu. Erau doar ființe din dimensiunile înalte cu intenții bune, cu misiunea de a ridica Pământul și omenirea. Aveau un program genetic de ridicare a genelor pământene, de a implementa gene de ale lor nu numai în scopul de a controla sau de servire de sine, ci pentru a ridica genetic ADN-ul pământenilor. Ceea ce s-a și întâmplat. Semizeii s-au amestecat cu pământenii și astfel la nivel general, s-a îmbunătățit ADN-ul cu mult.

Diana: Ce rol are Ea pentru noi, pentru oamenii locului actualmente?

Ana: Actualmente ne pregătim de intrare în Era Vărsătorului. Energiile de pe acel platou curgeau acolo în Era Vărsătorului și altă dată, și iarăși Zeița va conduce Pământul, iarăși se va face curgerea energiilor înalte pe Pământ. Revine ciclic. Vine timpul ca Ea să revină. Și atunci sunt chemați cei care au lucrat cu ea ca să o aducă înapoi în mod conștient, cu iubire, cu inima deschisă, acesta fiind și rolul nostru acum: să o chemăm înapoi în apele planetare, în subconștientul planetar, ca să curețe apele noosferei, adică ale sferei de gânduri planetare. Să o rugăm să revină, să o invităm, să o primim, să o îmbrățișăm și să ne dăm seama că aceste cicluri au fost și vor reveni pentru totdeauna, ca o spirală cosmică.

Diana: Pasajul prin care am trecut să ajungem sus, pe platformă, ce rol are?

Ana: Semnifică intrarea în noua eră feminină cosmic vorbind, galactică. Am trecut printr-un loc strâmt ca o naștere, dar e și ca o ieșire dintr-o eră care ne strângea spre o eră de mare deschidere, de o mare expansiune stelară cosmică.

Diana: Am fost ajutate să trecem?

Ana: Da, o parte din noi era deja acolo înaintea noastră. Acea parte din noi ne-a atras. Deci practic ne-am ajutat noi pe noi înșine. O parte din ființa noastră mai mare deja era acolo și ne ghida.

New Picture

Diana: Ce sunt cele două cercuri cu apă?

Ana: Sunt Oglinzile Mamei. Ele lucrează cu apa cu stele, Apa Mamei Divine, aducând-o pe Pământ, după principiul „Ce e sus e și jos”. Ele aduc energia Mamei Cosmice pe Mama Pământ, pentru că ele sunt într-o adâncitură în Mama Pământ care seamănă cu un pântec al Mamei Pământ. Oglinzile pot crea când te conectezi la ele un portal, un fel de interfață, de tampon între lumi, între realități. Însă este necesar și elementul uman, conștiința OM, care prin inima sa prezidează la această unire sacră. Este necesar ingredientul uman. Sunt oglinzi care creează portale, în sensul că cerul se reflectă în apă. Atunci când coboară energia stelară nu e doar energia Mamei, este Soarele și Luna și stelele, e sacralitatea Întreagă la care te conectezi prin oglinzi.

Diana: Și cum se folosesc aceste cercuri cu apă? La ce folosesc ele?

Ana: La deschiderea inimii, la adus informații și energii și la bilocație mentală. Oamenii se conectau prin ele, în mod sacru. E întreg universul la care poți accede printr-un punct mic din inima ta. Așa cum tot cerul poate fi cuprins în acea gaură cu stele, tot așa întreg universul poate fi accesat prin inima omului. Sunt o metaforă, un simbol și în același timp o cale de acces.

Diana: Și acum pe Pământ tu ce poți să faci cu ele, cu această tehnologie? Cum poți să o folosești?

Ana: Hai să vedem. (Hai) Conectează-te cu al treilea ochi și cu inima la aceste oglinzi cu apă în care se reflectă stelele. (Da) Și spune-mi ce simți, ce vezi.

Diana: Eu cumva stau în fața ta, dar cu spatele la soare. Ridicăm brațele și ne unim mâinile în sus în formă de V. Palmele sunt orientate cu degetele în sus și prin degete parcă văd așa un fir de lumină care coboară din cer și se duce în apă, în cele două ochiuri de apă. Un fir de lumină foarte strălucitor coboară în apă prin mâinile noastre și se formează un cerc paralel cu corpurile noastre, ca o poartă.

Diana: La ce stele se conectează oglinzile?

Ana: La Sirius și altele pe care nu le cunoști. Noi comunicăm prin ceea ce cunoaște vorbitorul.

Diana: Și ce ai tu de făcut pe platformă?

Ana: Este de a face să curgă această energie în mentalul comun al omenirii pe Pământ, în noosfera planetei. Noosfera este aura planetară care conține emoțiile, gândurile omenirii. Este vorba de asemenea de emoțiile și gândurile înmagazinate în structura cristalină a Pământului.

Diana: Asta înseamnă că va fi ca o vindecare pentru acest mental colectiv?

Ana: Vindecare e mult spus, este o redeschidere și o reinițiere a unor canale care altădată erau active. Din cauza ciclurilor cosmice este necesară redeschiderea lor pentru a reîncepe să curgă energii care au mai fost pe Pământ în alte cicluri anterioare.

Diana: Și tu ce calitate ai în acest proces?

Ana: Am mai lucrat cu aceste energii altădată și am înscrise în mine informațiile. Pentru că am mai lucrat atunci, o pot face și acum.

Diana: Mulțumim.

Ana: Mulțumim pentru că am primit acces pe acest platou. Mulțumim pentru această conectare minunată la lumea spiritului și la natura noastră de zmei, prin zmei înțelegând prezențele noastre multidimensionale. Mulțumim și onorăm.

 

Categorii Incursiuni AkashiceEtichete , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close