În vremuri tenebroase

Umbra lui Satan

de Mircea Andrișan

26.04.2020

Citește asta și dă mai departe cum știi mai bine. Nu vor vrea să facem asta. Suntem cu toții sclavi de mii de ani pe pământ și nu le-a ajuns asta. Dar acum au întrecut măsura. În lume sunt mult prea puține spirite cu adevărat libere. Tu ce faci? Îți vrei viața, vrei să fii liber? De ce mai stai?…Eu i-am înfrânt și n-au ce-mi face. Pot fi înfrânți. Dracu i-a zămislit pierzători. Ei sunt expresii ale vibrației dimensiunii a doua. Orice ființă care atinge nivelul vibrațional 5 D îl poate înfrânge oricând, pe oricare dintre ei, sau pe toți la un loc. Nici măcar nanocipurile din vaccin nu au efect pentru ei, pentru că nimic din ce este al planului 2D nu poate învinge planul 5D. Este simplu de înțeles, este banal de simplu. Pot doar să te păcălească, să le servești interesele, iar păcăleala lor ține pe pământ de zeci de mii de ani.
Dacă tu asta vrei, va mai continua. Anul acesta au murit în lume mult mai puțini oameni ca în anii trecuți. Bolnavii și bătrânii au fost susținuți de cantitatea mai mare de lumină venită de Sus, așa că au murit mult mai puțini ca în alți ani în mod natural. Văzând asta, ne-au adus nasulia pe cap. Eu nu pun botu la asta. Numai în iarna anului 1917, au murit de tifos 700.000 de români și atunci aveam numai România Mică, Moldova și Muntenia. Comparați voi… Iar cozi de topor ca să le implementeze planurile se găsesc peste tot și în România, ca și în America sau China. Ei sunt peste tot. Toată lumea vede că în jur în acest an nimeni nu strănută și nu-i răcit, asta-i tot de la energia aceea grozavă, venită de Sus. Dar tot toată lumea îi aude și-i crede numai pe ceilalți, cei cu nasulia. Se vede treaba că-i mai greu de crezut ceea ce vezi cu ochii tăi în jur și mult mai ușor de crezut minciunile impostorilor, dar asta se întâmplă pe toată planeta. Văd limpede că-i așa și nu mai este nimic de făcut. Cei care vor să crape din cauza închipuirilor drăcești, vor crăpa într-o perioadă care le era propice pentru vindecare. Asta rămâne așa, dar este ceva grav, extrem de grav, sclavagismul lor devine și mai înrobitor. Așa lucrează dracu. Iar alții vor vedea adevărul din spatele mârșăviei și vor merge înainte. Drumuri bune tuturor!
Asta am vrut să știți. Nu stați în umbra lui Satan, este toxică, profund toxică, ea s-a întins acum în toate casele și viețile noastre. Să vă mai dau un exemplu, cum funcționează mânăria masono-iudeo-satanistă, cu complicitatea guvernelor care ne reprezintă. Spitalul Județean din Iași este cel mai mare din Moldova, cu peste 6000 de angajați. Acolo sunt duse toate cazurile fără speranță, din toate județele Moldovei și nu numai. Din această cauză, cu toată strădania medicilor de acolo, sunt mulți oameni care au de încheiat socotelile cu viața și atunci mor. De când există el acolo, mor din cauze naturale 20 de oameni pe zi și noi nu putem schimba asta deocamdată, chiar dacă am vrea. Asta înseamnă 600 de morți pe lună, numai acolo.
M-a strâns în spate când am aflat, gândindu-mă la sutele de spitale mai mici din România, pe care le vedeam ca pe o fabrică a morții, chiar dacă în ele unii sunt salvați. Acum guvernanții ne spun că mor 20 de oameni pe zi în toată România și că asta-i o mare tragedie națională și ne-au luat libertatea la toți. Tot ei ne mai spun că în toată primăvara anului 2020 de până acum, la întâi mai, au murit în toată țara, 500 de oameni și tare se mai strofoacă să ne închidă mai bine pentru asta și toată lumea este absolut îngrijorată, fără să-și folosească inteligența sau discernământul. În realitate, mor cei cu vibrația scăzută (întunecații), care nu se pot alinia la Noua Energie care vine acum și care trebuie să părăsească zona terestră și în realitate mor mult mai mulți decât ne spun ei. Crapă cei răi.
Stimați concetățeni, dacă ar fi adevărat ce ne spun sataniștii, ar însemna că rata mortalității la noi în țară, a scăzut de vreo 200 de ori. Așa reiese din ce ne spun ei. Dacă în trei luni, au murit 500 de oameni, acum în toată țara și înainte mureau 600, numai la un singur spital, atunci înseamnă fix ce spuneam eu mai înainte, în acest an au murit de cauze naturale mult mai puțini oameni ca în trecut, numai că ei ambalează asta într-un scenariu al groazei, ca să nu ieșim de sub influența lor. Iar scenariul groazei, cu 700.000 de morți într-o singură iarnă, creat tot de ei, nici nu mai poate fi luat în calcul. Am dat exemplul acesta, numai pentru a arăta că altă dată au reușit să ucidă mai mulți ca să puteți înțelege cât de mult a salvat Lumina acum, ceea ce este UAU! Acum nu mai mor și ființele de lumină.
Dar, cu toată strădania Ființelor de Lumină, noi trăim în groază, teroare, lipsă de speranță, neștiință și moarte, așa cum vrea Satana. Iertat să fiu, dar eu numesc asta „prostire”, și așa este, suntem prostiți, ca să devenim ce vor ei să fim și au reușit.
Acesta este primitivismul planului reptilian. Iar pentru asta nu se dau în lături de la nimic. Au distrus totul în jur, mai rău ca după război. Dar lor nu le pasă, însă nouă ar trebui să ne pese, măcar pentru viitorul copiilor noștri, pe care noi îl creem acum. Dar, tăcând îngroziți, îl creem dezastruos. Așa că, citește asta, fă copii și dă mai departe. Nu poate fi pusă nici pe net. Satana netului s-ar zbârli la tine. Vor fi unii care vor înțelege, iar dacă salvezi un singur copil din ghiarele satanei prin acțiunea ta, ți se iartă toate păcatele. Ce ar putea fi mai frumos?…
Bineînțeles, eu nu-i cred ce ne spun, nici despre morți, nici despre vii. Ei ne spun numai ce le șoptește în taină satana lor, cel mai mare le la Bruxelles, comparabil cumva cu numărul de morți declarați de alte state, tot la indicațiile lor prețioase. Dacă ar declara că a crescut speranța de viață și se moare tot mai puțin, atunci ar fi capătul și mântuirea întunericului, așa că bagă câte 10-30 de morți pe zi, pe ici colo, iar în unele cazuri, la țări cu o populație mare, mai mult.
Așa că, satana nostru, cel mic de la Cotroceni (de doi metri), care stă capră în fața d-nei Mercăl, de prost ce este, ne dă situații de urgență, pe bandă rulantă, lucru care nu se face decât în caz de război sau de cataclisme naturale grave iar noi, de proști ce suntem, stăm toți capră în fața lui și atunci ne-o trage. Până nici imbecilul de Ceaușescu n-a decretat „stare de urgență” în 1977, când a fost cutremur în România, cu mii de morți și cu multe distrugeri. Între timp, am ajuns să stăm toți capră-n pușcării, fără vreo cauză reală și aceștia suntem noi.
Desigur, virusul de care vă spun ei există, ei l-au creat și l-au răspândit în atmosferă peste tot, ca să ne căsăpească. Dar nu le-a ieșit. De luat, l-au luat toți prin respirație, dar am devenit mai imuni, de la lumina cea de sus și nu se moare de la el. Așa lucrează Lumina. Este cel mai puțin virulent virus, dintre toți câți au fost creați de sistem, dar am fi murit ca muștele de la el fără intervenția celor benefici.
Așa că, nereușindu-le planul, au creat scenariul groazei, cel cu botnița, pușcăria și dezastrul economic. Așa lucrează satana. Și ei vor să țină asta mult. Ani de zile dacă-i lăsăm.

 

 

Categorii Articole în românăEtichete , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close