Secretele Carpaților

001

Planeta noastră este o entitate vie, care a parcurs un ciclu galactic foarte important în evoluţia ei. Ştiinţa a stabilit că Pământul are cam 4,5 miliarde de ani vechime, şi este plauzibil din acest punct de vedere să estimăm că spiritul planetei este şi mai vechi de atât.

Desigur că din punctul nostru de vedere, aşa cum suntem obişnuiţi să măsurăm timpul în mod liniar, vârsta planetei ni se pare ceva fabulos. Dar ia să ne gândim că dacă în timpul nostru liniar, o rotaţie a planetei în jurul propriei axe o considerăm o zi şi una în jurul Soarelui o clasificăm drept un an, oare din perspectiva Pământului în ce fel măsoară el, ca entitate, timpul, să zicem, dacă admitem un asemenea concept?

Se ştie acum din cercetările astrofizicii că sistemul nostru solar se deplasează înspre steaua Vega, dar nici aceasta nu stă pe loc, deoarece toate sistemele stelare ale galaxiei se află în mişcare, astfel că întregul disc al galaxiei se roteşte cu o anumită viteză.

Şi atunci am putea să spunem că pentru Pământ timpul trece altfel decât pentru noi. Poate pentru planeta noastră, un an — adică atât cât durează rotaţia în jurul Soarelui — ar fi ca o zi şi ar trebui să ne punem de fapt întrebarea „cât de bătrân este Pământul?” în raport cu o asemenea concepţie.

Dacă am raporta timpul nostru liniar la cel galactic sau al universului, am înţelege că sistemul nostru de măsurare a timpului nu foloseşte la nimic, din perspectiva mişcării planetei prin galaxie în jurul Soarelui. Desigur, ne este nouă de folos pentru a ordona toate cele câte se petrec în societate, altfel ar fi un haos total.

Dar în raport cu universul, ce poate însemna vechimea unor structuri de pe Pământ? Mai nimic, dar cu toate acestea există multe secrete pe suprafaţa planetei care încă aşteaptă să fie descifrate. De exemplu se spune despre piramidele din Egipt că sunt aliniate cu cele trei stele importante din Centura lui Orion. La fel există multe alte structuri care se află în corespondenţă esoterică şi oarecum subtilă cu constelaţii şi corpuri cereşti.

Carpaţii româneşti constituie una dintre aceste enigme ancestrale, deoarece structura şi forma lor se raportează la ceva din spaţiu care are un corespondent de altfel mitologic. Fiind cei mai vechi munţi de pe planetă, cu vârsta de aproximativ 204 de milioane de ani, Carpaţii româneşti au o formă unduitoare amintind de forma constelaţiei Dragonului. Folclorul mitologic strămoşesc menţionează că din această constelaţie au venit pe Pământ în urmă cu 1.800.000 de ani nişte reprezentanţi ai unei rase pe care o cunoaştem azi sub numele de agathârşi. Aceştia au colonizat Pământul şi întâlnind aici pe cei din Pleiade, Sirius şi Orion, au conlucrat din zona Carpaţilor româneşti, mai exact Bucegii, unde se stabiliseră cu baza, la proiectul viitor numit Homo Sapiens.

Desigur că în urmă cu aproape 2 milioane de ani şi Carpaţii arătau cam altfel, nu ca acuma, între timp configuraţia lor cunoscând anumite modificări, deoarece ei pot fi consideraţi ca un fel de coloană vertebrală a acestei zone. Dacă suprapunem forma constelaţiei Dragonului peste forma munţilor Carpaţi, vom constata că sunt aproape identice. De aici a venit din străvechime ceea ce s-a numit Ordinul Dragonului sau Frăţia Dragonului, ultimul reprezentant al acesteia prin timp, fiind Vlad Ţepeş, care era şi un agent de bază al Octognului Zamolxian.

Frăţia Dragonului s-a transmis în timp ca o organizaţie spirituală care proteja cunoaşterea şi evoluţia, ajungând de exemplu pe vremea lui Dromihete şi Burebista să fie reprezentată în luptă prin stindardul cu cap de lup şi coadă de dragon.

Vreme de zeci de milenii înainte de glaciaţiune, Frăţia Dragonului, care-şi baza acţiunile pe principiile spirituale, a asigurat bunul mers al lucrurilor în civilizaţia umană de atunci, până când o altă rasă, reptilienii, au ajuns pe Pământ şi au copiat structura Frăţiei Dragonului, alcătuind Frăţia Şarpelui. Membrii Frăţiei Dragonului care-şi avea baza în Carpaţii Meridionali – în Bucegi, foloseau traseele muntoase pentru a coordona şi direcţiona energiile subtile necesare pentru modelarea teritoriului din punct de vedere al florei şi faunei.

Crestele muntoase, de exemplu, erau folosite pentru ancorarea fluxurilor cosmice de energii stelare cu care Frăţia Dragonului lucra pentru configurarea liniilor spaţio-temporale pe Pământ.

Din acest considerent a fost construit Sfinxul atunci când s-a decis amplasarea lui sus pe platoul de la Babele. Felul în care sunt dispuşi Carpaţii cu cele trei lanţuri muntoase, configurează în realitate o vastă reţea de energii spirituale care generează pe tot continentul în mod radial fluxuri care influenţează viaţa din toate punctele de vedere. Şi faptul că cele trei lanţuri carpatice sunt dispuse ca un fel de literă Delta, demonstrează că în mijlocul lor, deci în centrul podişului transilvan, este concentrată de zeci de milenii o energie aparte care funcţionează ca un fel de Pol Nord magnetic spiritual pentru Axa Lumii aflată în zona Buzăului, aşa cum Polul Nord Magnetic se raportează la Polul Nord geografic.

Secretele care zac în străfundurile lanţurilor carpatice româneşti se referă printre altele şi la o configuraţie a geometriei divine care, la anumite intervale când se trece de la un ciclu galactic la altul, la 26.000 de ani, determină printr-un anumit tip de energie, necunoscută încă cercetătorilor în paranormal, să configureze ADN-ul tuturor formelor de viaţă de pe Pământ, pentru ca fiecare dintre acestea să treacă pe un nivel superior de existenţă.

O asemenea configurare nu numai că produce astfel de schimbări, dar şi generează parametri noi odată la 26.000 de ani, pentru ca specia dominantă pe planetă, cum e acum omul, să facă acel salt evolutiv spre alte spaţii, lăsând în locul ei o altă specie de vieţuitoare căreia i se dă dreptul la raţiune şi inteligenţă exprimată, aşa cum am fost noi ca specie până acum.

Tocmai de aceea, aşa cum afirmă mulţi mediumi în mesajele lor, există în alte lumi fiinţe inteligente şi raţionale non umane, deci care au cu totul alte înfăţişări. Ceea ce confirmă explicaţiile de aici.

Am dezvăluit doar o foarte mică parte din secretele Carpaţilor noştri, atât cât e permis pentru acum…

Am vrut să mă opresc aici, dar nu pot. Ceva mă împinge foarte tare să merg înainte şi o să merg mai ales pentru tine, cel care citești această carte şi încă te mai temi….

Undeva, în Carpaţi, este depozitat de către acei înaintaşi formidabili făuritori de neam şi ţară aur, foarte mult aur, mai mult ca tot aurul lumii acesteia pus acolo pentru atunci când va fi timpul potrivit…

Toate seminţiile şi imperiile pământene şi nepământene îl caută de zeci de milenii şi nu l-au aflat şi nici n-o să-l afle în veci. Misterul este cu mult dincolo de orice putinţă şi închipuire omenească şi mai ales neomenească. Aşadar, linişteşte-te! Îmi amintesc că undeva am pomenit de un anume „cap de om”, un anume „loc” şi un anume „timp”, deci linişteşte-te, are cine… are cu ce… şi are când… totul este prevăzut.

Pentru asta a murit Brâncoveanu cu ai săi, omul care era atât de bogat în epocă încât era supranumit Bey-Altîn (Prinţul Aurului). Moartea i-a fost pusă la cale de ţarul Rusiei şi sultanul de la care cumpărase domnia, pe viaţă de altfel. Poate ghiceşti ce căutau?

Două imperii îl pizmuiau pentru avere nemăsurată şi atunci au putut lua un cap de Dac dar nu şi secretele lui. Aceasta este istorie adevărată, dar neamul nu a avut numai trădători, sămânţa celor tari şi drepţi nu-i pierdută nici acum. Îmi pare rău pentru percepţiile şi capacităţile mele limitate, care nu-mi permit să descopăr deocamdată atât de multe câte aş vrea, dar asta nu va rămâne aşa!

Mircea Andrișan în cartea sa Octogonul Sacru, Horodnic, 2016

 

Categorii Articole în românăEtichete , , , ,

1 gând despre „Secretele Carpaților

  1. mee.ro/1/AdevaruriBiblice.pdf o lectura in completare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close